Tarjous

Yön sankarit – Kasvoja punaisen köyden takaa (Teemu Potapoff, Julius Konttinen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 09/2015
  • Kirjailija : Teemu Potapoff, Julius Konttinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911605
  • Sivuja : 207
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

LisätiedotPortsareiden ammattikunta herättää voimakkaita tunteita. Heitä joko vihataan tai heistä pidetään. Kukaan ei suhtaudu näihin yötyöläisiin kädenlämpöisesti. Yön sankarit – kasvoja punaisen köyden takaa sisältää elämänmakuista puhetta suoraan tuulikaappien järkähtämättömien ja toimintavalmiiden herrasmiesten suusta.

Mikä saa yli kolmekymmentä vuotta humalaisia asiakkaita paimentaneen vahtimestarin edelleen palaamaan ovelle vahtimaan kanssaeläjien juhlintaa? Kuinka ovilla illasta toiseen koettu väkivalta on vaikuttanut miesten ajatusmaailmaan? Mitä ravintolamaailman konkarit ovat mieltä suomalaisten päihdekäyttäytymisestä? Mitä ammatti on tuonut heille ja vienyt heiltä?

Kirjan pysäyttävissä kuvissa nähdään, kuinka valvotut yöt ovensuissa ovat piirtyneet näiden miesten kasvoille. Kuvien kautta lukija pääsee myös näkemään vilauksen siitä, millaista portsarin työ on.

Yhdentoista suomalaiskaupungin tunnetuimmat portsarit raottavat arkeaan ja elämäänsä sekä ovella että sen sulkeuduttua. Tarinansa kertovat mm. suomalaisen kamppailu-urheilun legenda Juha Tuhkasaari ja Hyvinkään ampumistapauksen yhteydessä hengenpelastusmitalilla palkittu Ville Manninen ja räppäri Cheekin veli Jere Tiihonen.

Teemu ”Pastori” Potapoff on virkamiesruotsin tenttiä vaille valmis teologian maisteri, joka on työskennellyt ovilla vuodesta 1995. Päätyökseen hän toimittaa uutisia Nelosella.

Julius Konttinen on itseoppinut helsinkiläinen freelance-valokuvaaja ja tunnettu Helsingin yöelämän taltioimisesta. Konttisen tyyli edustaa tunnelmallista, suoraa ja kursailematonta kerrontaa.

>> Kirjan Facebook sivut

>> Kirjan kotisivut

>> Kuuntele Radio SuomiPopin haastattelu

>> Kuuntele Loopin haastattelu

>> Kuuntele Radio Rockin haastattelu

>> Lue Ilta-Sanomien juttu kirjasta

>> Lue Ilta-Sanomien juttu Jere Tiihosen portsari urasta

>> Lue Kauppalehden arvio kirjasta

>> Lue Me Naisten juttu

>> Kuuntele Metron haastattelu

>> Katso Huomenta Suomen haastattelu

 

Moro!Pari päivää sitten paljastimme ensimmäiset nimet, jotka esiintyvät kirjassamme.Myös nämä kaksi ammattilaista ovat mukana. Tunnistatko heidät?Hyvää viikonloppua!- PastoriPS. Muistakaa käydä nettisivuillamme. Sieltä voitte tehdä myös kirjan ennakkotilauksen! http://www.yonsankarit.com

Posted by Yön sankarit on Thursday, August 6, 2015

Arvostelut

"Kokonaisuudessaan kirja on loistava matka tarinoihin, joita harva muistaa. Monet portsarit korostavat tarinoissaan hymyn merkitystä, mutta kirjan voima - siloittelematon realismi - kertoo myös ammatin kääntöpuolista." Kauppalehti 30.10.2015

Kirjailija

Teemu Potapoff

Teemu "Pastori" Potapoff on virkamiesruotsin tenttiä vaille valmis teologian maisteri, joka on työskennellyt ovilla vuodesta 1995. Päätyökseen hän toimittaa uutisia Nelosella.

Lue lisää

Julius Konttinen

Julius Konttinen on itseoppinut helsinkiläinen freelance-valokuvaaja ja tunnettu Helsingin yöelämän taltioimisesta. Konttisen tyyli edeustaa tunnelmallista, suoraa ja kursailematonta kerrontaa.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kummeli – Erittäin hyvin sanottu (Tuomas Marjamäki)

Kummeli – Erittäin hyvin sanottu (Tuomas Marjamäki)

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

Riisuttu Suomi (Arman Alizad, Meeri Koutaniemi)

Riisuttu Suomi (Arman Alizad, Meeri Koutaniemi)

Normaalihinta: 12,90 €

Tarjoushinta 9,90 €