Tarjous

Yön kuningas (Sedu Koskinen, Teemu Potapoff)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 26,90 €

Tarjoushinta 22,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 09/2017
  • Kirjailija : Teemu Potapoff
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522913807
  • Sivuja : 208
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Miljoonia euroja siihen, miljoonia euroja tuohon. Mutta millainen mies löytyy yökerhomoguliroolin takaa?

60 vuotta sitten Pälkäneellä syntyi avioliiton ulkopuolisen suhteen tuloksena lapsi, josta kasvoi mies, joka muutti ja mullisti suomalaisten tavan juhlia.

Seppo ”Sedu” Koskinen on liikemies ja itseoikeutettu yökerhomoguli, jonka ideapankki ei tunnu ehtyvän, vaikka takana on liki 30 vuoden mittainen ura ravintolaketjun ruorissa.

Liki kaikkien yökerhoikäisten tietämä SK Entertainment Oy on vain yksi haara Sedun elämässä, joka alkoi isovanhempien tiukassa, mutta rakastavassa huomassa. Maalaispojan lapsuutta värittivät isoisän viinanhuuruiset raivokohtaukset, joita paettiin pakkaseen ja eno, joka eli toinen jalka laveammalla polulla. Kaikkea piti kasassa perheen matriarkka, isoäiti, joka antoi nuorelle Sedulle eväät elämään.

Vahvasti työläisaatteen läpisuodattaman perheen vesa, rauhallinen ja ujo poika ihastui ystäviensä paremmin toimeen tulevien perheiden elintasoon ja tiesi, että elämällä on enemmän annettavaa kuin työura sellunhajuisen Valkeakosken paperitehtaalla.

Lupaavasta jalkapalloilijasta ja teollisuuden alan yritysjohtajasta muovautui vuosien saatossa mies, josta kirjoittaessaan iltapäivälehdet käyttivät etuliitteitä luksus ja öky.

Yön kuningas -elämäkerta kertoo kaunistelemattomasti koko kansan Sedun tarinan, sekä Sedun että hänen lähipiirinsä kertomana.

Teemu Potapoff (s. 1973) on toimittaja, kirjailija ja vahtimestari, jonka kirjoittama Yön sankarit – kasvoja punaisen köyden takaa julkaistiin vuonna 2015.

Kirjailija

Teemu Potapoff

Teemu "Pastori" Potapoff on virkamiesruotsin tenttiä vaille valmis teologian maisteri, joka on työskennellyt ovilla vuodesta 1995. Päätyökseen hän toimittaa uutisia Nelosella.

Lue lisää

Kommentit