Tarjous

Yksinkertaista johtamista - arvostaen (Ari Rämö)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 36,00 €

Tarjoushinta 29,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 11/2013
  • Kirjailija : Ari Rämö
  • Kustantaja : Suomen Liikekirjat
  • ISBN : 9789519155296
  • Sivuja : 192
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Arvosta ihmisiä, joka tilanteessa. Niin helppo – ja samalla vaikea – on hyvän johtamisen resepti.

Johtamisesta tehdään usein turhan monimutkaista ja jopa matemaattista. Parhaimmillaan se on kuitenkin hyvin yksinkertaista, silti tuloksekasta. Tässä kirjassa pitkään johtamistehtävissä toiminut Ari Rämö johdattaa lukijan taitavasti ja kiinnostavalla tavalla asian ytimeen.

Kirjassaan Ari avaa oman kasvupolkunsa itseään säästämättä: mistä ajatusmalli lähti liikkeelle, mitä virheitä hän on tehnyt, mitä oppinut niistä; miten arvostus näkyy päivittäin ja miten sitä voi soveltaa kaikissa tilanteissa. Peruskysymys on, pohjautuuko oma johtaminen arvosteluun vai arvostamiseen.

Teorioiden ja ismien sijasta kirjassa on lukuisia käytännönläheisiä esimerkkejä niin hyvästä kuin huonosta johtamisesta. Lukijan on helppo samaistua esimerkkien tilanteisiin. Meistä jokaisella on sisäänrakennettuna hyvän johtamisen malli. Meidän tarvitsee vain oivaltaa, miten se otetaan käyttöön.

Kirja kannattaa lukea, kun haluaa kehittää omaa johtamistaan, kommunikointiaan tai ystävyyssuhteitaan. Tai vaikkapa omaa pomoaan.

Kirjailija

Ari Rämö

Ari Rämö on eri kokoisten organisaatioiden pitkänlinjan johtaja, valmennuskonsultti, luennoitsija ja armoitettu ajattelija, joka on vienyt teoriansa johtamisesta käytäntöön - menestyksekkäästi. Hänen luotsaamansa yritys SICK Oy on omassa sarjassaan sijoittunut sijoille 1-1-1-3-2-2-3 Suomen parhaiden työpaikkojen (Great Place to Work) arvioinnissa viimeisten seitsemän vuoden aikana ja noussut yhdeksi alansa ykkösbrändeistä.

Lue lisää

Kommentit