Tarjous

Yhdeksän kuukautta elämästäni – Raskausajan päiväkirja (Kati Rajasaari)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 09/2014
  • Kirjailija : Kati Rajasaari
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522910837
  • Sivuja : 180
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Raskausaika on kuin väliasema ennen lapsen syntymää. Odotustilassa kaikkia hermostuttaa. Yhdeksään kuukauteen liittyy niin laaja kirjo tunteita, kehon muutoksia, murheita ja iloja, että tulevien vanhempien on hyvä saada purkaa niitä johonkin, tässä tapauksessa lukemalla toisten kokemuksista ja kirjoittamalla omistaan.

Tässä kirjassa on tehtäviä tulevan vanhemmuuden tueksi. Älä stressaa, kaikkea ei tarvitse täyttää. Jos joku sivu ahdistaa, vaihda kevyempiin aiheisiin, ota hyvä asento sohvalla ja rentoudu. Jotkut tehtävät sopivat hyvin myös kumppanillesi.

Miten saat miehesi täyttämään kirjan sivuja? Turvaudu herkkään ja haavoittuvaiseen olotilaasi, vetoa hänen vastuuseensa lapsen toisena huoltajana ja iske kirja hänen käteensä. Tuleva vauva hermostuttaa ja mietityttää yhtä lailla tulevaa isää, joten kirja palvelee myös häntä ja  parisuhdettanne.

Kirjassa on huomioitu omassa osiossaan erityiset odottajat ja erilaiset raskausajat esimerkiksi sairaan lapsen odottajat, yksinhuoltajat, kahden kulttuurin perheet ja raskaus keskenmenon jälkeen.

Kati Rajasaari on turkulainen tieto- ja kaunokirjailija. Hänellä on pitkä työkokemus sekä lastensuojelusta että kasvatusalalta. Katin edellinen kirja oli Jukka Poika (Johnny Kniga).

Arvostelut

>> Katso Aamuset-lehden juttu kirjasta

Kirjailija

Kati Rajasaari

Kommentit