Tarjous

Viinipäiväkirja (Johdanto Antti Uusitalo)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 8,90 €

Tarjoushinta 4,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 04/2014
  • Kirjailija : Johdanto Antti Uusitalo
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522910424
  • Sivuja : 200
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Viinin suosio arjen ja juhlan ryydittäjänä sekä harrastuksena kasvaa jatkuvasti. Monesti hieno viinikokemus jää kuitenkin kirjaamatta muistiin: mikä sen ihanan valkoviinin nimi nyt olikaan? Mikä oli muuten se punaviini, joka sopi niin hyvin karitsan kanssa? Olen toki juonut tuota viiniä, mutta miltä se oikein maistuikaan?

Viinipäiväkirja tarjoaa mahdollisuuden tallentaa kauniisiin kansiin omat viinielämykset vuosien varrelta. Eri viinityypeille tarkoitetut värikoodatut merkintäsivut auttavat jäsentämään ja hahmottamaan, mitä viiniä olet nauttinut missä seurassa ja minkä ruoan kanssa.

Suomen luotetuimpiin kuuluva viinituntija Antti Uusitalo on kirjoittanut Viinipäiväkirjan johdantolu-un, joka avaa viinityypit ja kertoo, miten niiden mais- telusta saa suurimman nautinnon irti.

Arvostettu graafikko Marja-Leena Muukka on muotoillut Viinipäiväkirjan kauniiksi ja taskuun tai käsilaukkuun kätevästi sujahtavaksi.

"Tuttu tunne Alkon hyllyjen välissä: Ei muistu mieleen serkun valmistujaisissa tarjotun hyvän viinin nimi, ei edes rypäle, josta se oli tehty. Entä mitä kuohuviiniä maistoimmekaan viime vappuna? Viinipäiväkirjaan voi kirjata muistot viinin tuoksusta, mausta ja nauttimishetken tunnelmasta - ja ennen kaikkea nimen. Siihen mahtuu myös vinkkejä viini-ruoka -yhdistelmistä.. Viinipäiväkirja sopii niin alan harrastajan kuin perusnautiskelijankin kassiin."  Uudenmaan insinööri, 2/2014

Kirjailija

Johdanto Antti Uusitalo

Kommentit