Tarjous

Velipuolikuun vetovoima - Pääsiäishanukkaan valmistus ja muita sketsiohjeita (Kari Kyrönseppä)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 9,90 €

Tarjoushinta 4,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 10/2014
  • Kirjailija : Kari Kyrönseppä
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522910868
  • Sivuja : 140
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Tätä on pyydetty ja odotettu: legendaariseksi jo aikoja sitten kohotetun Velipuolikuu-sarjan arkistot avautuvat – viimeinkin. Nyt saamme lukea, mitä alkuperäisissä käsikirjoituksissa todella seisoo ja millaisia ovat sarjan ohjaajan keskellä kuvauksia ottamat, kirjaimellisesti paljastavat valokuvat.

Pääsiäishanukkaan valmistus tekee kunniaa paitsi kuolemattomille sketsihahmoille – kaikkitietävä Toni Piirainen, monitaidoton Ilpo, Kuitunen ja Piippo, Pontsan perhe, Balle Ramstedt ja monet muut – myös oivaltavalle ja väsymättömälle taustatyölle, jota suosittu tv-sarja aina edellyttää. Velipuolikuun tekijät purkavat itse prosessia ja paljastavat, miten hahmot saivat alkunsa. Tämä tarjoaa oivan pohjan tee-se-itse sketsimaakareille; nyt voit tarttua testattuun käsikirjoitukseen ja luoda oman tulkintasi klassikkosketsistä. Lada-mainoksen tavoin: Nauti elämästäsi, ole hauska!

Kari Kyrönseppä työskenteli pitkään Yleisradiossa. Hän on ollut kirjoittamassa ja ohjaamassa useita legendaarisia komediasarjoja, kuten Ällitälli (1971), Hepskukkuu (1979), Velipuolikuu (1983–1984), Mutapainin ystävät (1984) sekä Hymyhuulet (1987).

Kirjailija

Kari Kyrönseppä

Ensimmäisten joukossa on Kari Kyrönsepän viides kirja ja toinen romaani. ”Television Kultasormeksi” tituleeratun tekijän käsistä on kotikatsomoihin päätynyt mittava määrä suosittuja ja merkittäviä suomalaisia tv-elokuvia ja ohjelmasarjoja. Kirjoista huomatuimmat ovat matkakirja Provencen syleilyssä ja televisiomaailmaan sijoittuva Reidet. Tässä teoksessa Kyrönseppä osoittaa syvää myötäelämisen kykyä ja lempeyttä historian kolhimia kohtaan.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista