Valomerkki (Anna-Leena Härkönen)

Saatavuus: Loppu varastosta

25,90 €
  • Kirjailija : Anna-Liisa Nikus
  • Kustantaja : Otava
  • ISBN : 9789511313717
  • Sivuja : 252

Kuvaus

Lisätiedot

Kun elämä pelottaa enemmän kuin kuolema. Tummasävyisen huumorin ja jäljittelemättömän dialogin mestari tarttuu äkkiväärällä otteella aiheista synkimpään.

Viisikymppinen Anita on kirjailija, joka on väsynyt ammattiinsa. Uuden romaanin aloittaminen ahdistaa, sitä seuraisi väistämättä masennuskausi. Onko hänen pakko kirjoittaa, onko pakko edes jaksaa elää? Kun Anita omissa syntymäpäiväjuhlissaan kysyy ystäviltään, kuka auttaisi häntä jättämään kaiken, hän huomaa törmänneensä tabuun.

sitaatti:
”Kirjailijan työ on hidasta, sotkuista, säälittävää. Kuin kirurgi avaisi potilaan ja jättäisi kaiken esille mätänemään, ei poistaisi pahaa, ei ompelisi haavaa kiinni.”

Kirjailija

Anna-Liisa Nikus

Tamperelainen muoto- ja mainoskuvaaja Anna-Liisa Nikus (s. 1978) on toiminut alalla vuodesta 2005, ja on tänä aikana ikuistanut kuviinsa ihmisten elämän eri vaiheita ja tunteita, tuotteita ja ruokia (ja joskus jopa mustaamakkaraa). Kilpailuissakin menestynyt Anna-Liisa viihtyy alati muuttuvalla alalla ja nauttii sen monimuotoisuudesta. www.studioannaliisanikus.fi

Lue lisää

Kommentit