Undertaker - Kuolemanenkeli (Marko Kilpi)

Saatavuus: Varastossa

22,50 €
  • Ilmestymisvuosi : 03/2018
  • Kirjailija : Marko Kilpi
  • Kustantaja : CrimeTime
  • ISBN : 9789522894342
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Antti Majander ja Helsingin sanomat vuosi sitten Undertaker-sarjan avausosasta: ”Undertakerin jatko-osaa ei jaksaisi odottaa – kirja koukuttaa, vaikka ei pitäisi dekkareista.” 

Enää ei tarvitse odottaa. Se on täällä UNDERTAKER – KUOLEMANENKELI, joka jatkaa suoraan siitä, mihin avausosassa KUOLEMANTUOMIO jäätiin. Jännitys tiivistyy ja meno kiihtyy. Tässä kyydissä viihdyt varmuudella! Tilaa kirja helposti ja kasaa mukaan oheistuotepaketti, vaikkapa erinomaisen käteväksi ja yllättäväksi lahjapaketiksi. Vastaavanlaista kokonaisuutta et saa mistään!

Tunnollinen perheenisä, hienotunteinen hauturi, mutta samaan aikaan kansainvälisen tason ammattirikollinen Jarmo Kivi johdattaa nuorta, hyväuskoista Tuomasta yhä syvemmälle pimeyden ytimeen. Selviytyäkseen Tuomas joutuu suostumaan aina vain yllätyksellisemmäksi osoittautuvan Kiven suunnitelmiin.

Kivi on jo murhannut Tuomaksen veljen. Mitä tapahtuu, kun kaamea salaisuus paljastuu? Onko Tuomas siinä vaiheessa jo niin syvällä, että hänen on hyväksyttävä sekin armoton tosiseikka Kiven pahuudesta?

Kirjailija

Marko Kilpi

Marko Kilpi syntyi 1969 Rovaniemellä, mutta kuopiolaistui jo 2-vuotiaana. Vanhempana konstaapelina Kuopiossa työskentelevä Kilpi ammentaa kirjoihinsa realismia työstään. Kirjoittamisen hän tosi aloitti jo ennen poliisiksi tuloaan työskennellessään omassa media-alan yrityksessään.

Kilpi sai hyvät arvostelut jo esikoiskirjastaan Jäätyneitä ruusuja. Toinen kirja Kadotetut nousi Finlandia- palkintoehdokkaaksi. Kolmas kirja Elävien kirjoihin nappasi Savonia- palkinnon 2012. Kirjan pohjalta syntyi Aki Louhimiehen ohjaama  8-pallo elokuva.

Kilpi on tullut tutuksi myös Jimin tv-sarjasta Poliisit.

Lue lisää

Kommentit