Uimaopetuksen käsikirja (Ilkka Keskinen, Johanna Hakamäki, Kristiina Hotti, Kirsti Lauritsalo, Samuli Liinpää, Jukka Läärä, Tommi Pantzar)

Saatavuus: Varastossa

44,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Perusteelliset valmiudet niin alkuopetukseen kuin edistyneempienkin uimarien kanssa työskentelyyn

Uimaopetuksen käsikirja on tehty uimaopettajien ja vesiliikuntaa ohjaavien henkilöiden käyttöön. Se on kattava tietopaketti, jossa oppimista ja opettamista käsitellään nykykäsitysten mukaisesti. Uimaopettaja tekee tärkeää työtä uimataidon ja hyvinvoinnin edistämiseksi monella eri tavalla. Se, kuinka uimaopettaja tässä tehtävässään onnistuu, luo myös kuvaa uimaopettajan työstä ja vaikuttaa ammatin arvostukseen.

Tämän kirjan avulla uimaopettaja saa perusteelliset valmiudet sekä veden maailman avaamiseen uinnin alkeisopetuksessa että edistyneempien uimareiden uintitekniikoiden kehittämiseen.

Kirjassa käydään läpi muun muassa seuraavat kokonaisuudet:

  • Opetustapahtuma ja oppiminen
  • Uimakoulutoiminnan organisointi ja toteutus
  • Uinnin mekaniikka, tekniikka ja arviointi
  • Vedestä pelastaminen ja ensiapu
  • Uimahalli toiminnallisena kokonaisuutena

Uimaopetuksen käsikirjan ovat laatineet Suomen Uimaopetus- ja Hengenpelastusliiton uimaopetuksen valiokunnan jäsenet. Kirjan osien kirjoitusprosessista vastasivat Ilkka Keskinen, Johanna Hakamäki, Kristiina Hotti, Kirsti Lauritsalo, Samuli Liinpää, Jukka Läärä, Tommi Pantzar ja Tero Savolainen.

Kirjailija

Ilkka Keskinen

Johanna Hakamäki

Kristiina Hotti

Kirsti Lauritsalo

Samuli Liinpää

Jukka Läärä

Tommi Pantzar

Kommentit