Tarjous

#Turpo – turvallisuuspolitiikan tunteet ja järki (Janne Riiheläinen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 27,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 02/2017
  • Kirjailija : Janne Riiheläinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522913432
  • Sivuja : 220
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

"Riiheläinen katselee kansainvälistä tilannetta ja turvallisuuskysymyksiä arkijärjen ja normaalilogiikan ikkunasta." Helsingin Sanomat 23.2.2017

Turvallisuuspolitiikka – tuttavallisemmin turpo – on viime vuosina noussut tunteita herättäväksi keskustelunaiheeksi politiikan piirissä, lehtien sivuilla ja internetissä. Mistä siinä lopulta on kyse?

Yleistajuinen tietokirja turvallisuuspolitiikan aineksista ja ulottuvuuksista tarjoaa lukijalle kehyksen, johon voi sijoittaa uutisten ja ajankohtaiskeskustelun antamia näkemyksiä, oletuksia ja tuntemuksia.

Turvallisuuspolitiikassa on pohjimmiltaan kysymys siitä, minkälaisena me näemme itsemme, maamme ja maailmamme. Parhaillaan julkisuudessa käydään intensiivistä keskustelua näistä asioista. Keskustelun keskeinen heikkous on kuitenkin se, että tilannetta lähestytään liian kapealta sektorilta. Usein yksi merkittävä näkökulma määrittää ihmisen mielipidettä, ja sellainen johtaa yleensä harhaan. #Turpo pyrkii muistuttamaan, kuinka kaikki liittyy kaikkeen.

#Turpo kattaa turvallisuuspolitiikan keskeiset alueet: historian, sodan, maanpuolustuksen, informaatiovaikuttamisen, rauhantyön, nykyisen turvallisuuskriisin, kansainväliset suuret kysymykset ja kansalaisen roolin. Olennaista turvallisuuspolitiikassa on tilannekuva. Sillä ei tarkoiteta vain sitä, mitä juuri nyt tapahtuu, vaan myös taustalla olevia asioita, jotka uutisvirrassa jäävät usein huomiotta. Kirja luo syvää tilannekuvaa monipuolisesti ja helposti lähestyttävästi.

Janne ”Rysky” Riiheläinen on aktiivinen turvallisuuspolitiikan keskustelija, arvostettu luennoitsija, viestinnän ammattilainen, tunnettu bloggaaja (mm. HS:n Turvallisuuspolitiikan Korkeajännitys) sekä Ylen turvallisuuspolitiikan kolumnisti.

Seuraa Riiheläistä netissä:
Twitter: @veitera
Blogi: uusimaanpuolustus.blogspot.fi

Arvostelut

Kirjailija

Janne Riiheläinen

Kommentit