Tuonen Korppi (Christian Rönnbacka)

Saatavuus: Varastossa

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 09/2017
  • Kirjailija : Christian Rönnbacka
  • Kustantaja : CrimeTime
  • ISBN : 9789522894083
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Sipoon metsissä, Talman kalkkilouhoksen yli kaikuu korpin käheä huuto. Nuoret pojat tekevät synkän löydön. Syvällä kallioiden välissä louhoksen pohjalla pilkottaa miehen irtonainen käsivarsi.

Komisario Antti Hautalehto ryhtyy tutkintaryhmänsä kanssa kokoamaan kuoleman palapeliä. Tumman veden uhri ei kuitenkaan suo vastausta. Miksi mies on surmattu ja kuinka ja minkä vuoksi hänet on louhokseen toimitettu? Minkäänlaista järkevää motiivia järkyttävälle teolle ei tunnu löytyvän. Tutkinta vaikuttaa toivottomalta, eikä sitä lainkaan helpota omaisten ja julkisuuden paineet.

Poliisina ja vakuutusetsivänä työskennellyt Christian Rönnbacka on noussut vauhdilla kotimaisen dekkarikirjallisuuden kärkeen. Hänen porvoolaistuneesta pohjalaispoliisista Antti Hautalehdosta kirjoittamansa jännitysromaanit ovat saavuttaneet sekä lukijoiden että kriitikoiden suursuosion.

Hautalehto-sarjan avausromaanista Operaatio Troijalaisesta valmistellaan parhaillaan elokuvaa.

Kirjailija

Christian Rönnbacka

Christian Rönnbacka on kiitetty ja luettu dekkaristi, joka tunnetaan erityisesti Antti Hautalehto -sarjastaan. Viskiretki on hänen toinen tietokirjansa. Ensimmäisessä Kävikö käry? Vakuutusetsivien parhaat tarinat -kirjassa hän kertoi siviiliammatistaan.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista