Tuonen Korppi (Christian Rönnbacka)

Saatavuus: Varastossa

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 09/2017
  • Kirjailija : Christian Rönnbacka
  • Kustantaja : CrimeTime
  • ISBN : 9789522894083
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Sipoon metsissä, Talman kalkkilouhoksen yli kaikuu korpin käheä huuto. Nuoret pojat tekevät synkän löydön. Syvällä kallioiden välissä louhoksen pohjalla pilkottaa miehen irtonainen käsivarsi.

Komisario Antti Hautalehto ryhtyy tutkintaryhmänsä kanssa kokoamaan kuoleman palapeliä. Tumman veden uhri ei kuitenkaan suo vastausta. Miksi mies on surmattu ja kuinka ja minkä vuoksi hänet on louhokseen toimitettu? Minkäänlaista järkevää motiivia järkyttävälle teolle ei tunnu löytyvän. Tutkinta vaikuttaa toivottomalta, eikä sitä lainkaan helpota omaisten ja julkisuuden paineet.

Poliisina ja vakuutusetsivänä työskennellyt Christian Rönnbacka on noussut vauhdilla kotimaisen dekkarikirjallisuuden kärkeen. Hänen porvoolaistuneesta pohjalaispoliisista Antti Hautalehdosta kirjoittamansa jännitysromaanit ovat saavuttaneet sekä lukijoiden että kriitikoiden suursuosion.

Hautalehto-sarjan avausromaanista Operaatio Troijalaisesta valmistellaan parhaillaan elokuvaa.

Kirjailija

Christian Rönnbacka

Christian Rönnbacka on dekkaristi, jonka luoma porvoolainen tutkinnanjohtaja Antti Hautalehto on voittanut niin lukijat kuin kriitikot puolelleen omaleimaisella huumorillaan ja poliisityön asiantuntemuksellaan. Vankkana pohjana tarinoilleen hänellä on vuosien kokemus poliisityöstä mm. Keskusrikospoliisissa.

Viimeiset neljätoista vuotta Rönnbacka on toiminut vakuutusetsivänä. Hän on kirjoittanut vasta vuodesta 2008 joten voidaan sanoa että hänen kirjailijauransa on vasta alussa.

Tuotanto

Rurik, Lakeuden legenda, 2009, Operaatio Troijalainen (2012), Julma (2013), Rakennus 31 (2014), Kylmä syli (2015), Kaikki mikä kiiltää (2016), Kävikö käry? (2017, Tietokirja), Tuonen korppi (ilmestyy syksyllä 2017)

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista