Tunnustettu asiantuntijuus - Thought Leadership

Saatavuus: Varastossa

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2012
  • Kirjailija : Sari Aapola
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789525912487
  • Sivuja : 172
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Monista yrityksistä löytyy erityisosaamista ja asiantuntemusta, jota ei osata hyödyntää täysimääräisesti omassa liiketoiminnassa. Miten asiantuntijan tulisi rakentaa tunnettuutta ja kestävää uskottavuutta tärkeissä sidosryhmissä? Millä menetelmillä voidaan vaikuttaa alan vaikuttajiin ja saadaan suosituksia?

Kirja kertoo, miten asiantuntija voi nousta omalla alallaan arvostetun ajatusjohtajan – thought leaderin – asemaan. Aihetta käsitellään paitsi markkinoinnin, myös strategian ja johtamisen lähtökohdista. Kirja opastaa asiantuntija-aseman rakentamista asemoinnin, strategian, yrityskulttuurin ja strategisen markkinoinnin näkökulmista.

Kirjailija

Sari Aapola

Sari Aapolalla on yli kahdenkymmenen vuoden kokemus kansainvälisestä liiketoiminnasta, erityisesti markkinoinnista, tuotehallinnasta, asiakashallinnasta ja liiketoiminnan kehittämisestä business-to-business –yrityksissä. Hän on johtanut markkinointia ja tuotehallintaa lukuisissa kasvuyrityksissä kuten Basware, Tecnomen (nyk. Tecnotree) ja Xtract, ja 90-luvulla ollut mukana useissa yrityskaupoissa ja fuusioissa globaalissa elektroniikkateollisuudessa. Nykyään hän tekee markkinointia monille mielenkiintoisille kasvuyrityksille Keynotes-yrityksessään ja on myös suosittu luennoitsija ja kouluttaja. Sarin blogi löytyy osoitteesta http://www.keynotes.fi/fi/blog/.

Lue lisää

Kommentit