Tarjous

Treenaa terve ja timmi VATSA (Riku Aalto, Lasse Seppänen, Ari-Pekka Lindberg)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 25,00 €

Tarjoushinta 9,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Litteä ja lihaksikas vatsa herättää ihailua. Treenattu keskivartalo kertoo samalla terveydestä, fyysisestä suorituskyvystä ja tahdon lujuudesta.
Kirja ohjeistaa, miten vatsalihaksia harjoitetaan oikein ja mahdollisimman tehokkaasti. Harjoitusliikkeiden lisäksi käsittelemme vatsan terveyttä ja hyvinvointia kokonaisvaltaisesti.
Treenaamalla vatsalihaksia muokkaat kehoasi ja saavutat merkittäviä tuloksia terveyden kannalta. Pääasia on, että motivoidut säännölliseen harjoitteluun, säilytät innostuksen ja treenaat keskivartaloasi monipuolisesti!


Kirjan sisältö:

• Keskivartalon lihasten anatomia ja lihastoimintaroolit

• Vatsan lihaskuntoharjoittelu

• Keskivartaloa muokkaava aerobinen treeni
• Vatsaystävällinen ravitsemus

• Raskausajan ja synnytyksen jälkeinen harjoittelu

• Monipuolinen harjoitusliikepankki

• Mittarit kehityksen seurantaan


Kirjan ovat kirjoittaneet Riku Aalto, Ari-Pekka Lindberg ja Lasse Seppänen. Ravitsemusosion kirjoittajana on Mikko Rinta.


Kirja soveltuu kaikille kuntoilijoille, painonhallintaan ja kiinteytymiseen tähtääville treenaajille sekä liikunta-, terveys- ja hyvinvointialojen opiskelijoille ja ammattilaisille.

Kirjailija

Riku Aalto

Riku Aalto on yksi personal trainingin uranuurtajista Suomessa. Hän on työskennellyt pitkään koulutustehtävissä liikunta-alan ammattilaisten, kuten kuntosaliohjaajien ja personal trainereiden kouluttajana. Lisäksi hän on toiminut useiden lajien kansallisen ja kansainvälisen tason urheilijoiden kuntovalmentajana. Hän on myös toiminut harjoittelun asiantuntijana mm. Fitness- ja Juoksija-lehdissä, Helsingin Sanomissa ja Fit4You-TV-ohjelmassa. Fysioterapeutin pohjakoulutustaan Aalto on täydentänyt ammattivalmentaja- ja liikuntahallintotutkinnoilla sekä personal trainer -koulutuksella.

Lue lisää

Lasse Seppänen

Lasse Seppänen on mentaaliseen personal trainingiin erikoistunut personal trainer. Hän on Suomen kokenein personal trainereiden kouluttaja sekä fysiikkavalmennuksen että mentaalivalmennuksen saralla. Lasse on koulutukseltaan ammattivalmentaja (Veat), lisensioitu personal trainer (EHFA) sekä NLP Associate Trainer.Lue lisää

Ari-Pekka Lindberg

Kommentit