Treenaa Tehokkaasti - Teknologia apuna kestävyysharjoittelussa (Janne Kallio)

Saatavuus: Ilmestyy marraskuu 2017

Ennakkotilaus 23,50 €
  • Ilmestymisvuosi : 11/2017
  • Kirjailija : Janne Kallio
  • Kustantaja : Fitra
  • ISBN : 9789527196441
  • Sivuja : 170
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Treenaa tehokkaasti -kirja opastaa harjoittelun periaatteissa ja harjoittelussa. Kirja kuvaa parhaat tavat hyödyntää teknologiaa ja laitteita suosituimmissa lajeissa sekä selittää, mihin urheiluteknologian toiminnallisuudet perustuvat.

Mikäli harrastat aktiivisesti liikuntaa, vietät aikaasi lenkillä tai kilpailet jossain lajissa, on kädessäsi todennäköisesti GPS-kello ja puhelimessasi liikuntasovelluksia.

Kirja avaa harjoittelun suunnittelun merkitystä, kuormittavuuden arviointia sekä palautumisen seurantaa. Harjoitteiden analysointiperiaatteet sekä pitkän aikavälin kehityksen varmistaminen käydään läpi erilaisten esimerkkien kautta.

Lajien osalta kirjassa käsitellään uintitekniikan seuranta, pyöräilyn tehonmittauksen periaatteet ja juoksuintervallien analysointi. Lisäksi käydään läpi, mitä kannattaa huomioida ennen ja jälkeen kilpailusuoritusten sekä itse kisan aikana.

Teknologiaa avataan merkittävien mittausteknologioiden näkökulmasta, joita ovat barometri, gps, kiihtyvyys, rannesyke ja pyörä/ juoksuteho. Näihin perustuvien algoritmien avulla käydään läpi yleisimpiä toiminnallisuuksia, kuten mihin perustuvat Epoc, palautumisarviot tai miten mahdollistetaan paras GPS-data.

Kirjailija

Janne Kallio

Janne Kallio on työskennellyt Suunnolla lähes 10 vuotta. Janne elää ja hengittää sportin digitalisaatiota ja on urallaan mm. perustanut Suunnolle Movescount-palvelun, kehittänyt SuuntoAppseja, globaalia verkkokauppaa sekä ollut rakentamassa Suunton Spartan-tuoteperhettä. Vapaa-ajallaan Kallio on aktiivinen ikäsarjatriathlonisti, joka oli viime vuonna luokassaan globaalin Ironman-rankingin sijalla 14.Lue lisää

Kommentit