Tarjous

Koirakokin parhaat reseptit (Jarmo Österman)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2015
  • Kirjailija : Jarmo Österman
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911162
  • Sivuja : 140
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot


Koirakokin parhaat reseptit on Jarmo Östermanin kunnianosoitus kaikille maailman sankarikoirille: sekä oman elämänsä sankareille että julkkiskoirille.

Samoihin kansiin on nyt kerätty viisikymmentä herkullista, terveellistä ja hauskaa reseptiä kaikkiin koiramaisiin tarpeisiin ja tilanteisiin: muhennoksia, patoja, puuroja, koirankeksejä, herkkuja ja kakkuja. Kirjan ruoka-annokset tuoksuvat ja maistuvat hyviltä eikä annosten valmistus ole vaikeaa. Tarjolla on sekä nopeasti että hartaasti valmistettavia annoksia.

Unohda kuivat koirannapit, koska koirasi ansaitsee parempaa. Lähde makumatkalle yhdessä oman lemmikkisi kanssa ja hemmottele nelijalkaista ystävääsi uusilla mauilla. Kokkaamalla itse tiedät, mitä koirasi ruoka pitää sisällään.

Kirjassa on reseptejä myös allergisille, toipuville ja erikoisruokavaliota noudattaville koirille. Teos sisältää tietoa koiran ravitsemuksesta ja esittelee kielletyt sekä haitalliset ruoka-ainekset.

Kirja imaisee sinut mukanaan ruoanlaiton kiehtovaan maailmaan ja huomaat, miten hauskaa on kokata koiralle. Reseptit soveltuvat kaikille koirille chihuahuasta irlanninsusikoiraan!

>> Katso Helsingin Sanomien videolta, kuinka kokataan broilerinsydämiä ja kvinoaa koiralle. 

>> Jarmo Österman ja Milli-koira Ylen Aamu-tv:ssä 

Katso Welsh Corgi Sisun koemaistelu Beethovenin lohilusikkaleivistä

Arvostelut

"Tämä kirja on niin ihana, että...Ostakaa tämä itselle, antakaa lahjaksi koirahullulle ystävälle, muistakaa tällä nuorta, joka juuri on hankkinut koiran. Kirja on tyylikäs, tietoisa, hauska...Tiedän jo nyt, että ostan tätä lisäkappaleen jonka joulun alla käärin pakettiin tyttärelle..."  Leena Lumi -blogi

"Österman on jäsennellyt kirjansa sisällön elintarvikkeitten raaka-aineiden mukaan. Koirille on tarjolla kalaruokaa, naudanlihaa, puuroja ja lohturuokaa. Reseptit hän on nimennyt kuuluisien koirien mukaan: Laikan omenainen kanapaistos, Miloun kivipiiraat, Rexin munuaisrisotto ja Scooby-Doon kurpitsakeksit.. Kuvat ovat koristeellisia kuin ihmisten kokkikirjoissa."
Helsingin Sanomat, Pauli Jokinen


"Tämä reseptikirja on suloinen ja monipuolinen opas koirien ruokataivaaseen helpoilla ohjeilla. Jokaisella reseptillä on oma nimikkokoira! Varmasti sinunkin koirallesi löytyy täältä jotain maisteltavaa." Lemmikki-Koululainen, 7/2015 

"Ehkä hieman innostuin, kun törmäsin Jarmo Östermanin uutuuteen Koirakokin parhaat reseptit. Kirjassa valmistetaan koiralle slow foodia, soul foodia, pikaruokaa, patoja, herkkuja, muhennoksia, kakkuja ja vaikka mitä. Punaisena lankana on unohtaa kuivat nappulat, sillä koira ansaitsee parempaa." Polkkapossu-blogi

Kirjailija

Jarmo Österman

Jarmo Österman on innokas moottoripyöräilijä, budoka ja koiraharrastaja. Ammatiltaan hän on toimittaja, kuvatoimittaja ja valokuvaaja. Hän on toiminut kamppailulajikouluttajana ja toimittaa aiheesta kertovaa sivustoa sosiaalisessa mediassa, Facebookissa. Österman on kirjoittanut aiemmin kaksi kamppailulajikirjaa ja naisten turvakirjan. Jarmo Österman on myös ottanut valokuvat omiin kirjoihinsa.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kissan mieli - Ymmärrä lemmikkisi käytöstä (John Bradshaw)

Kissan mieli - Ymmärrä lemmikkisi käytöstä (John Bradshaw)

Normaalihinta: 22,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

Koirakokin parhaat keksit ja herkut (Jarmo Österman)

Koirakokin parhaat keksit ja herkut (Jarmo Österman)

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 14,90 €