Kamtšatkan karhut (Sergey Gorshkov)

Saatavuus: Varastossa

31,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 06/2016
  • Kirjailija : Sergey Gorshkov
  • Kustantaja : Lumo Publishing
  • ISBN : 9789526849607
  • Sivuja : 170
  • Sidosasu : Kovakantinen

Kuvaus

Lisätiedot

Kamtšatka on tunnettu suurista ruskeakarhuistaan, Tyynenmeren lohista ja tulivuoristaan. Kamtšatkan karhutiheys on maailman suurin ja siellä voi nähdä useita karhuja samalla kertaa kalastamassa jokien ja järvien rannoilla. Gorshkov on kuvannut karhuja jopa ilman piilokojuja, myös vedessä. Hän oli myös ensimmäinen, joka kuvasi karhuja veden alla.

Niemimaan alueella elää runsaslukuisena myös muita arktisen alueen eläimiä ja lintuja. Gorshkovin mukaan Kamtšatka on paras paikka maailmassa ihastella ja kuvata ruskeakarhuja, mutta myös esimerkiksi kuningasmerikotkia ja kettuja.

Gorshkovin Kamtšatkan kuvausvuosiin kulminoituu Sergeyn elämänarvojen suuret muutokset, ja paikan luonto on itse asiassa sekä syytä että seurausta siihen, miten Gorshkovista on tullut se valokuvaaja, jona hänet nyt tunnetaan.

Kotimaassaan Venäjällä Gorshkov on ottanut tehtäväkseen lisätä ihmisten tietoisuutta valtavan maan upeasta luonnosta. Hän on Venäjän tunnetuin ja yksi maailman arvostetuimpia luontokuvaajia. Hän on ensimmäinen National Geographiciin kiinnitetty venäläinen valokuvaaja ja voittanut maansa Vuoden luontokuvaajan tittelin kahdesti. Hän on saanut useita palkintosijoja myös maailman arvostetuimmassa luontokuvakilpailussa Wildlife Photographer of the Year, viimeksi vuonna 2015.
Gorshkov on entinen metsästäjä, joka puhuu kameran kanssa tähtäilyn puolesta ja trofee-metsästystä vastaan.

Kirjailija

Sergey Gorshkov

Gorshkov on ottanut elämäntehtäväkseen ikuistaa Venäjän villiä luontoa.

Kotimaassaan Venäjällä Gorshkov on ottanut tehtäväkseen lisätä ihmisten tietoisuutta valtavan maan upeasta luonnosta. Hän on Venäjän tunnetuin ja yksi maailman arvostetuimpia luontokuvaajia. Hän on ensimmäinen National Geographiciin kiinnitetty venäläinen valokuvaaja ja voittanut maansa Vuoden luontokuvaajan tittelin kahdesti.

Hän on saanut useita palkintosijoja myös maailman arvostetuimmassa luontokuvakilpailussa Wildlife Photographer of the Year, viimeksi vuonna 2015.
Gorshkov on entinen metsästäjä, joka puhuu kameran kanssa tähtäilyn puolesta ja trofee-metsästystä vastaan.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista