Tarjous

Lihaskasvu & rasvanpoltto (Timo Haikarainen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 11/2016
  • Kustantaja : Fitra
  • ISBN : 9789526618913
  • Sivuja : 192
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Suomen kokeneimman personal trainerin teos lihasmassan kasvattamiseen ja rasvanpolttoon. Muokkaa kehosi uuteen uskoon!

Haluatko polttaa tehokkaasti rasvaa ja rakentaa lihaksia samaan aikaan? Haluatko harjoitteluohjeet ja ruokavalion, jotka tuottavat sinulle tuloksia ennätysajassa – olitpa sitten 20-vuotias tai 60-vuotias? Oletko jämähtänyt tasanteelle, eikä peilikuvasi muutu haluamaasi suuntaan? Nyt on aika aloittaa ja onnistua! Muokkaa kehosi täysin uuteen uskoon Suomen kokeneimman personal trainerin ohjeilla!

Viimeisen 15 vuoden aikana Timo Haikarainen on valmentanut henkilökohtaisesti satoja ihmisiä elämänsä kuntoon. Hänelle on muodostunut underground- maine valmentajana, joka saa aloittelijan kehittymään ennätysvauhtia ja ”ikuiselle tasanteelle” jämähtäneen harjoittelijan kehittymislukot aukeamaan käden käänteessä. Asiakkaat matkustavat ympäri Suomea ja jopa ulkomailta Jyväskylään tapaamaan Timoa, joka on tähän asti ollut jopa uppiniskainen periaatteessaan jakaa tietoaan ainoastaan henkilökohtaisissa tapaamisissa. Mutta nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää hänen liikuntatieteeseen perustuvia ja 20 000 henkilökohtaisen PT-ohjauksen kautta huippuunsa hiottuja menetelmiä.

Kirja kertoo sinulle kaiken, mitä tarvitset tehokkaaseen, turvalliseen ja todella nopeaan kehon muokkaamiseen. Ja mikä parasta, tarvitset siihen vain 3–5 treeniä viikossa. Kirja myös paljastaa, miksi useimmat valtavirran harjoitus- ja ruokavalio- ohjeet eivät toimi optimaalisesti. Mukana on myös ”hiljaista tietoa”, jota et takuulla löydä muista alan teoksista.

Kommentit