Tarjous

Talven taikaa

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 14,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 10/2012
  • Kirjailija : Ilona Pietiläinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789525912463
  • Sivuja : 168
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Inspiroiva ja tunnelmallinen sisustusopas! Vanhassa valkoisessa rintamamiestalossa annetaan talven taian valloittaa. Kirja on koottu syksyn ajasta, joka kääntyy kauneimpaan jouluun ja taittuu taas hempeissä väreissä kylpevään kevättalveen.

Tuunaamista ja ideoita on varmasti 100 napattavaksi omaankin kotiin ja niitä on helppo soveltaa ihan jokaiseen vuodenaikaan sopivaksi. Tummaa luumua, helmenharmaata, uturoosaa ja jäänsinertävää tunnelmaa voit ammentaa kirjan sivuilta.

Sinua pyydetään mukaan talven taikaan, sen lumisille kahvikutsuille, talvipuutarhaan vieraaksi ja kyläilemään mitä kauneimmin sisustettuihin koteihin. Kirjan on tarkoitus inspiroida, herättää tunteita ja antaa ideoita  jokaiseen päivään tekemälle arkiset hetket kauniiksi. Päätätkö leipoa tähtileipiä, tehdä ananaskukkia vai innostutko rakkauskukkien voimasta on kiinni Sinusta ja talven ihanasta taiasta.

Ovi on jo raollaan – sujauta siis villasukat jalkaan ja astu sisään! Minä odotan Sinua jo malttamattomana näyttääkseni kaiken, mitä olen talven aikana puuhannut.

Kirjailija

Ilona Pietiläinen

Ilona Pietiläinen (s. 1975) on valokuvaaja ja sisustustoimittaja. Hänen töitään on julkaistu valtakunnallisissa sisustuslehdissä. Ilona kuvaa tarinoita missä vain, metsässä, rannalla, puutarhassa ja kotimiljöössä.
 
"Mikään ei ole mahdotonta, jos vain tarpeeksi uskot siihen"
Ilona

Lue lisää

Kommentit