Tarjous

Talven hopeiset hiutaleet – Koti pukeutuu joulun tunnelmiin (Ilona Pietiläinen)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 25,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 09/2015
  • Kirjailija : Ilona Pietiläinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911780
  • Sivuja : 168
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Suosittujen sisustus- ja askartelukirjojen ja Valkoinen puutalokoti -blogin kirjoittajan Ilona Pietiläisen tuttu tyyli jatkuu Talven hopeiset hiutaleet – Koti pukeutuu joulun tunnelmiin –kirjan sivuilla. Lukija voi ammentaa kirjasta lukemattoman määrän ideoita ja tunnelmia joulun henkeen. Kirjan upea kuvitus tekee kirjasta kuin kauniisti paketoidun lahjan, jonka avaamista ei malttaisi odottaa.

"Yritän napata kiinni hiljaa taivaalta leijuvan hiutaleen – sen täydellinen kauneus paljastuu vasta harmaan lapasen päällä. Huomaan miettiväni, kuinka ihmeessä sen herkkyyden voisi tallettaa.

Sellaisen kauneuden tahdon rakentaa kotiinikin joulun ajaksi; pientä hetkeä venytän aloittamalla valmistelut jo hyvissä ajoin. Tämä on lupa kaikille meille joulua rakastaville. Emme suinkaan suostu odottamaan marraskuuta koristeiden kanssa – tunnustan, etten odota edes lokakuuta. Koti täyttyy varmasti tarvitaan -materiaaleista, ja huomaan kaipaavani tunnelmaa jo syysaikaan, kun valo vähenee."

Kirjan ideat tekevät kodin kauniiksi. Niiden mukana voi tuoda kotiin tuoksun ja tunnelman. Hymy nousee huulillesi, kun rakennat lintubaaria pihan ystäville; sen jälkeen suuhun voi sujahtaa sydänpuuro tai kaneliletut. Sivuilta saat vinkit myös halkohyllyyn ja moneen muuhun rustiikkiseen kodinideaan. Hämärinä iltoina sohvan nurkan täyttää puikkojen kilistely, keittiössä tuoksuu kanelikattila, ja lapsi odottaa tonttujuomaa pihapuuhien jälkeen. Kaiken hössötyksen voi aloittaa jo tänään – joulustelu se on parasta talven puuhaa.

Kannen kuva: Joel Jyrinki, www.joeljyrinki.com 

Kirjailija

Ilona Pietiläinen

Ilona Pietiläinen (s. 1975) on valokuvaaja ja sisustustoimittaja. Hänen töitään on julkaistu valtakunnallisissa sisustuslehdissä. Ilona kuvaa tarinoita missä vain, metsässä, rannalla, puutarhassa ja kotimiljöössä.
 
"Mikään ei ole mahdotonta, jos vain tarpeeksi uskot siihen"
Ilona

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Talven taikaa

Talven taikaa

Normaalihinta: 14,90 €

Tarjoushinta 9,90 €