Takapenkin Albert (pokkari) (Homer Hickam)

Saatavuus: Varastossa

6,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 01/2016
  • Kirjailija : Homer Hickam
  • Kustantaja : HarperCollins Nordic
  • ISBN : 9789150926859
  • Sidosasu : Pokkari

Kuvaus

Lisätiedot

Melkein tosi tarina miehestä, hänen vaimostaan ja vaimon alligaattorista.

Elsie Lavender ja Homer Hickam, kirjailijan isä, olivat samalla luokalla lukiossa West Virginian hiilialueella suuren laman aikaan 1920-luvun lopulla. Homer kosii Elsietä, mutta Elsie päättää sen sijaan muuttaa Orlandoon Floridaan, missä hän tapaa ja rakastuu tunnettuun näyttelijään Buddy Ebseniin. Mutta Buddy ottaa hatkat New Yorkiin ja Elsien unelma rakkaudesta ja lapsista Buddyn kanssa jää vain unelmaksi. Hän palaa takaisin ja menee naimisiin Homerin kanssa.

Hohdokkaan näyttelijän puolison sijaan, Elsiestä on tullut hiilityöläisen vaimo. Hän tulee koko ajan muistutetuksi ihastuttavasta elämästään Orlandossa Buddylta saamansa kummallisen häälahjan, alligaattorin nimeltä Albertin, takia. Elsie antaa Albertin asua talon ainoassa kylpyhuoneessa. Kun Albert nappaa kiinni Homerin housuista ja säikäyttää hänet melkein kuoliaaksi, esittää Homer uhkavaatimuksen vaimolleen: saat valita - minä tai Albert. Elsie ymmärtää tarkan pohdiskelun jälkeen, että ainoa oikea vaihtoehto on laittaa Albert takapenkille ja ajaa hänet takaisin kotiin.

Takapenkin Albert on viihdyttävä, hullu ja joskus hieman traaginenkin tarina nuoren parin 1000 mailin seikkailusta alligaattori takapenkillä.

Kirjailija

Homer Hickam

Kommentit