Tarjous

Suomi selviytyy (Tapani Ruokanen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2015
  • Kirjailija : Tapani Ruokanen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911551
  • Sivuja : 198
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot


Suomi on maailman paras maa - miksi olemme ajautuneet vaikeuksiin? Ja miten selviämme tästä eteenpäin? Mikä on Suomen seuraava suuri kertomus?

Ruokanen ottaa kantaa tuoreesti, terävästi ja perustellen: hyvinvointiyhteiskunta, nuoret ja vanhat, johtaminen, talouden ja teollisuuden uudistaminen, perustulo ja sote, Venäjä, EU..

Näkemyksistä muodostuu ohjelma, jossa on vinkkejä kansalaisille ja päättäjille siihen, miten suomalaiset jälleen kerran kokoaisivat itsensä ja puskisivat vaikeuksien kautta voittoon. Hyvinä aikoina suomalaisten ote alkaa lipsua, mutta huonoista ajoista me kyllä selviämme. Nyt on jälleen se hetki: on aika painaa starttinappulaa ja käynnistää kone. 

Kirja päättyy lyhyeen kuvaukseen omalaatuisesta elämästä, jonka yksi ihminen on seilannut palkittuna reportterina, moninkertaisena päätoimittajana, pappina, pankinjohtajana, tietokirjailija - sanan käyttäjänä. Orpopojan tie Rovaniemeltä helsinkiläiseksi vaikuttajaksi on ollut värikäs.

Päätoimittaja (emeritus) Tapani Ruokanen (s. 1951) on saanut tunnustuksena työstään muiden muassa valtion tiedonjulkistamispalkinnon, kirkon tiedonvälityspalkinnon, Jenny ja Antti Wihurin Rahaston kunniapalkinnon sekä Kansavalistusseuran mediasivistyspalkinnon. Hän on työskennellyt sotareportterina ja Suomen Kuvalehden pitkäaikaisimpana päätoimittajana sekä kaksi kertaa Kotimaan päätoimittajana, Sanan päätoimittajan, journalistina lehdissä, radiossa ja televisiossa, pappina ja tietokirjailijana. Hän toimi viestinnästä vastaavana pankinjohtajana, kun Suomi eli edellisiä kriisivuosia 1990-luvun alussa.

Kirjailija

Tapani Ruokanen

Tapani Ruokanen on palkittu journalisti, tietokirjailija ja teologi. Hänet muistetaan myös Suomen Kuvalehden pitkäaikaisena päätoimittajana.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Talous ja utopia

Talous ja utopia

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

Suomen turvallisuus (Jukka Valtasaari)

Suomen turvallisuus (Jukka Valtasaari)

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

Rauhan utopia (Gustav Hägglund)

Rauhan utopia (Gustav Hägglund)

Normaalihinta: 22,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

Raha tai henki (Pekka Puska)

Raha tai henki (Pekka Puska)

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 9,90 €