Uutuus

Suomen päiväperhoset ja sudenkorennot (Jussi Murtosaari)

Saatavuus: Loppu varastosta

29,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 03/2019
  • Kirjailija : Jussi Murtosaari
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522916006
  • Sivuja : 256
  • Sidosasu : Nelivärinen, Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Hyönteisharrastajalle ja kenelle tahansa luonnosta kiinnostuneelle

Kaksi Suomen harrastetuinta hyönteisryhmää, päiväperhoset ja sudenkorennot, ensimmäistä kertaa samojen kansien välissä. Helppotajuinen tunnistusopas auttaa määrittämään kaikki maassamme tavatut 122 päiväperhos- ja 62 sudenkorentolajia.

Tämän teoksen avulla kuka tahansa pääsee sisään päiväperhosten ja sudenkorentojen ihmeelliseen maailmaan. Ytimekkäitä lajikohtaisia tekstejä täydentää kirjan runsas kuvitus. Määritystä tukevat lajikuvat auttavat otusten tunnistamisessa, tarvittaessa pienimpiäkin yksityiskohtia hyödyntäen. Monista toiminnallisista otoksista paljastuu aivan uusia asioita. Lentäminen on hyönteisten tapa liikkua, hankkia ravintoa ja jatkaa sukua. Siipien liike on kuitenkin niin nopeaa, ettei sitä ihmissilmin voi tarkkailla yksityiskohtaisesti. Nyt lukijan ihailtavaksi tuodaan lentokuvia, jotka paljastavat hyönteisten salatun toiminnan yksityiskohdat. Nämä huolella valikoidut otokset ovat yli 30 vuoden työn tulos.

Paitsi harrastajan määritysoppaaksi kirja sopii kenelle tahansa luku- ja katseluteokseksi, ja se on oiva tuliainen vaikkapa kesämökille.

Kirjailija

Jussi Murtosaari

Jussi Murtosaari on jyväskyläläinen ammattivalokuvaaja ja tuottelias tietokirjailija. Kuvauskohteista mieluisimpia ovat eläimet, erityisesti perhoset, linnut ja suurpedot. Kirjojen lisäksi Jussi tunnetaan tuhansista lehtiartikkeleistaan. Hän on myös pidetty kouluttaja.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Luontokuvaajan Suomi – Capturing Nature in Finland (Jussi Murtosaari)

Luontokuvaajan Suomi – Capturing Nature in Finland (Jussi Murtosaari)

Normaalihinta: 25,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

Luontokuvauksen perusteet (Jussi Murtosaari)

Luontokuvauksen perusteet (Jussi Murtosaari)

Normaalihinta: 27,90 €

Tarjoushinta 19,90 €