Tarjous

Sijoituspokkari - Säästäjästä sijoittajaksi

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 10,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 07/2013
  • Kirjailija : Mika Pesonen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789525912968
  • Sivuja : 245
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Mistä tuottoja saa, kun pankkien talletuskorot ovat lähellä nollaa ja osakekurssien heilunta pelottaa? Moni olettaa turhaan, että pankkitiliä tuottavampi sijoittaminen olisi vaikeaa ja liian vaarallista. Sijoittamisen perusasiat on helppo omaksua, kun ne kerrotaan selvällä suomen kielellä. Sirpaletietoa riittää, mutta kokonaisuus helposti unohtuu.

Mika Pesonen kertoo selkeästi, kuinka jokainen voi rakentaa oman, henkilökohtaisen sijoitussuunnitelmansa. Hän kertoo tärkeimpien omaisuusluokkien keskeiset ominaisuudet riskejä unohtamatta ja neuvoo, kuinka pahimmat sudenkuopat kierretään.

Tämä käteen sopiva sijoituspokkari perustuu Pesosen aiemmin julkaistuun Säästäjästä sijoittajaksi -kirjaan, joka sai muun muassa taloustoimittajilta hurmaantuneen vastaanoton.

Mika Pesonen on työskennellyt taloustoimittajana, osakemeklarina, salkunhoitajana työeläkeyhtiössä, perustanut Valtion Eläkerahaston osakesalkun sekä toiminut sijoitusten johtotehtävissä työeläke- ja varainhoitoyhtiössä.

"Jos ei harrasta minkäänlaista sijoittamista, vaan makuuttaa ylimääräisiä rahojaan vain pankkitilillä, tekee erinomaisen sijoituksen, kun ostaa (tai lainaa kirjastosta) tämän kirjan.. Kirja onkin vankka tietopaketti, jonka luettuaan tietää, millaisia mahdollisuuksia on tarjolla ja on paljon paremmin varustettu keskustelemaan vaikkapa pankin sijoitusneuvojan kanssa. Jos et tiedä sijoittamisesta mitään, nyt kannattaa tarttua toimeen, sillä sijoittaminen on pitkän aikavälin puuhaa ja mitä aikaisemmin aloittaa, sitä parempi on lopputulos." Kirjavinkit.fi

Kirjailija

Mika Pesonen

KTM Mika Pesonen on työskennellyt mm. taloustoimittajana, työeläkeyhtiön salkunhoitajana, perustanut Valtion Eläkerahaston osakesalkun sekä toiminut sijoitusten johtotehtävissä työeläkeyhtiössä. Hän on käynyt osakerahastoilla kauppaa miljardeilla euroilla.

Lue lisää

Kommentit