Tarjous

Selittävä tekijä – Ihmistietoisuus liiketoiminnassa (Ville Salonen, Petri Toikkanen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 01/2015
  • Kirjailija : Ville Salonen, Petri Toikkanen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911261
  • Sivuja : 150
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

  • Mitä tapahtuu kysynnälle, kun viskibrändi nostaa hintoja?
  • Kumpi näistä oli parempi hakukonemainos?

             A: Selvitä asuntosi arvo arvonmääritystyökalullamme kolmella askeleella.
             B: Selvitä asuntosi arvo arvonmääritystyökalullamme kolmella helpolla askeleella.

  • Kannattaako asiakkaan allekirjoitus pyytää autovakuutusasiakirjan alussa vai lopussa?

Näihin yksinkertaisiin liiketoiminnan kysymyksiin voi olla vaikea löytää vastausta perinteisen liiketoiminnan opein. Ovatko nämä liiketoiminnalle vähäpätöisiä yksittäistapauksia? Tuskin. Ville Salonen ja Petri Toikkanen punovat näistä ja lukuisista muista esimerkeistä yhteen punaisen langan, joka muuttaa liiketoiminnan lähtöoletuksia: pystyäksemme selittämään yhtä hyvin näitä esimerkkejä kuin menestystä liiketoiminnassa laajemminkin on lähtökohdaksi otettava ihmisten ymmärtäminen. Tästä lähtölaukauksesta alkaa tieteellisten tutkimusten sävyttämä matka liiketoiminnan kulmakivien ja ihmisten luonnollisten käyttäytymisperiaatteiden kautta ihmistietoiseen liiketoimintaan. Käytännön liiketoimintatilanteiden selitysvoiman lisäksi kirja antaa työkalun, jolla ihmistietoisia keinoja voi systemaattisesti soveltaa omaan liiketoimintaan.

Arvostelut

”Näinä muuttuvina aikoina, liiketoiminta on haastavampaa ja strategia vaikeampaa kuin koskaan, etenkin jos on jäänyt kiinni vanhanaikaiseen ajatteluun siitä, miten maailma ja ihmiset siinä toimivat. Selittävä tekijä on erinomainen herättelijä tässä tilanteessa, ja sen kehotus siirtää ihminen ja ihmistietoisuus liiketoiminnan ja sen suunnittelun sydämeen on äärettömän tärkeä viesti, jos haluaa luoda niitä uusia, uljaita strategioita, jotka pärjäävät huomispäivän taloudessa.” Professori Alf Rehn

"The authors build bridges between vital business models and the basic instincts and natural code of the individual. Concrete paths to understanding human beings are presented." Interpersona 2/2015, Mats Kockberg

Kirjailija

Ville Salonen

Ville Salonen tekee väitöskirjaa ihmistietoisesta liiketoiminnasta. Käytännönläheisessä tutkimuksessaan hän soveltaa ihmisten luonnollisista käyttäytymisperiaatteista uutettuja käytänteitä aitoihin liiketoimintatilanteisiin. Salosella on vuosien kokemus digitaalisen markkinoinnin kehitystehtävistä.

Lue lisää

Petri Toikkanen

Petri Toikkanen on valmentaja ja yrittäjä. Strategiat ja liiketoiminnan kehittäminen ovat hänen erikoisosaamistaan. Toikkanen on toiminut yrittäjänä pitkään. Hän on hallituksen puheenjohtaja perustamassaan kielipalvelualan yrityksessä Eetalingua Oy:ssä.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista