Tarjous

Satavuotiaiden kädenjälkiä (Pirkko Lahti, Ulla Numminen)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 02/2017
  • Kirjailija : Pirkko Lahti, Ulla Numminen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522913203
  • Sivuja : 180
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Pirkko Lahden ja Ulla Nummisen kirjoittama Satavuotiaiden kädenjälkiä on kunnianosoitus Suomessa vuonna 2017 eläville satavuotiaille. He ovat tehneet työtä suomalaisen yhteiskunnan eteen. Työllään he ovat ylläpitäneet yhteiskunnan toimintoja, hankkineet kodin, perheen ja lapsia ja kouluttaneet heidät, osin omilla rahoillaan. He ovat äänestäneet ja vaikuttaneet yhteiskunnan rakenteiden muodostumiseen. He ovat osallistuneet.

Satavuotiaina he maksavat yhä eläkkeestään veroa. He maksavat saamistaan palveluista – ovathan he palvelujen suurkuluttajia ja siten myös työllistävät ihmisiä ja rakentavat yhteiskuntaa. He ovat maksavia kuluttajia.

Satavuotiaat elävät tänään aivan toisenlaisessa maailmassa, toisenlaisessa Suomessa ja erilaisessa yhteiskunnassa kuin mihin he syntyivät. Heitä on Suomessa paljon, ja määrä kasvaa. He tuntevat arvonsa, vaikka ovatkin välillä joutuneet puolustamaan sitä kovastikin.

Liian usein vanhuksia syytetään taakaksi suomalaiselle yhteiskunnalle. Heidät mielletään menoeränä, joka on budjetoitava vuosittain. On aika nähdä heidän työnsä ja elämänsä merkitys satavuotiaan maamme rakentajina ja sen historian vaiheet kokeneina. Tämä kirja tekee sen!

Pirkko Lahti on filosofian lisensiaatti, psykoterapeutti ja psykologi. Hän on toiminut mielenterveyskentässä laajaalaisesti, kirjoittanut kirjoja ja artikkeleita, tehnyt radioja televisio-ohjelmia sekä toiminut kansainvälisissä tehtävissä. Lahti on myös ollut aktiivinen järjestövaikuttaja.

Ulla Numminen on filosofian kandidaatti, fysioterapian opettaja ja nyt eläkkeellä oleva opetusneuvos. Numminen on toiminut koulutuksen alueella ja koulutushallinnossa sekä aikaisemmin terveydenhuollossa. Hän on myös kirjoittanut koulumuotojen yhteistyöhön liittyviä julkaisuja.

Kirjailija

Pirkko Lahti

Pirkko Lahti on filosofian lisensiaatti, psykoterapeutti ja psykologi. Hän on toiminut mielenterveyskentässä laajaalaisesti, kirjoittanut kirjoja ja artikkeleita, tehnyt radioja televisio-ohjelmia sekä toiminut kansainvälisissä tehtävissä. Lahti on myös ollut aktiivinen järjestövaikuttaja.Lue lisää

Ulla Numminen

Ulla Numminen on filosofian kandidaatti, fysioterapian opettaja ja nyt eläkkeellä oleva opetusneuvos. Numminen on toiminut koulutuksen alueella ja koulutushallinnossa sekä aikaisemmin terveydenhuollossa. Hän on myös kirjoittanut koulumuotojen yhteistyöhön liittyviä julkaisuja.Lue lisää

Kommentit