Sankaritarinoita tytöille (ja kaikille muille) (Taru Anttonen, Milla Karppinen)

Saatavuus: Loppu varastosta

19,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 09/2018
  • Kirjailija : Taru Anttonen, Milla Karppinen
  • Kustantaja : Into-kustannus
  • ISBN : 9789522649713
  • Sivuja : 220
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Lasten- ja nuortenkirjallisuuden Finlandia-palkintoehdokas 2018

Kertomuksia rohkeista naisista Minna Canthista Almaan.

Sankaritarinoita tytöille on kirja rohkeista suomalaisista naisista eri vuosikymmeniltä. Se kertoo sankareista, jotka ovat kulkeneet omia polkujaan ja saaneet siten aikaan jotain hienoa tai tärkeää. Osa on rikkonut lasikattoja, osa on tehnyt ennakkoluulottomia valintoja, osa on edennyt rohkeudellaan. He kaikki ovat erinomaisia esikuvia meille ­kaikille.

Värikäs ja iloinen teos ilahduttaa kaikkia pienimmistä lukijoista vanhimpiin. Satumuotoon kirjoitetut tarinat rohkaisevat uskomaan itseensä ja tavoittelemaan unelmia. Olemaan oman elämänsä sankari!

Kirjoittajina ja kuvittajina on joukko suomalaisia ammattilaisia ja nuoria lahjakkaita lupauksia. Kirjan henkilöt kootaan lukijoiden ehdotusten pohjalta. Tekijöiden inspiraation lähteenä on ollut Elena Favillin ja Francesca Cavallon Iltasatuja kapinallisille tytöille – 100 tarinaa ihmeellisistä naisista, joka kokosi yhteen naisten tarinoita eri puolilta maailmaa. ­Sankaritarinoita tytöille kertoo suomalaisten naisten uskomattomia tarinoita upein kuvituksin.

Sankareita kirjasta löytyy yhteensä 60. Joukkovoimalla tehdyn teoksen saduista vastaa 24 kirjoittajaa ja upeista kuvista 41 kuvittajaa.

Kirjailija

Taru Anttonen

Milla Karppinen

Kommentit