Rintasyöpämatka (pokkari) (Marja Aarnipuro)

Saatavuus: Loppu varastosta

9,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 02/2019
  • Kirjailija : Marja Aarnipuro
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522916303
  • Sivuja : 350
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Potilaan oma kertomus on paras vertaistukikirja.
Rintasyöpämatka on Marja Aarnipuron kolmas omakohtainen tietokirja rintasyövästä. Kirjassa käydään läpi koko hoitopolku syöpäkasvaimen löytymisestä siihen saakka, kun koko hoito-kokemus – kahdeksan vuotta myöhemmin – alkaa olla epä-todellinen muisto vain.

Kirjailija

Marja Aarnipuro

Apu-lehden päätoimittajana työskentelevä Marja Aarnipuro (s. 1960) päätyi kirjailijaksi sairastuttuaan rintasyöpään syksyllä 2009. Hoitopolun varrella syntyi kaksi omakohtaista tietokirjaa (Rintasyöpävuosi 2011 ja Rintasyövän jälkeen 2014). Tietokirjojen kirjoittaminen oli niin antoisaa, että Aarnipuro päätti kokeilla, onnistuisiko häneltä myös fiktion luominen. Hän kehitti päähenkilökseen keski-ikäisen naistoimittajan, joka päätyy sattumalta henkirikostutkinnan keskiöön. Näin syntyi Kaarina Riikonen ratkaisee -dekkarisarjan ensimmäinen osa Maakellarin salaisuus (2017).

Haukiputaalla syntynyt Marja Aarnipuro on opiskellut hallinto-oppia Helsingin yliopiston valtiotieteellisessä tiedekunnassa. Uransa aikana hän on työskennellyt toimittajana Liitossa, Seurassa, Ilta-Sanomissa ja Iltalehdessä sekä päätoimittajana Katsossa, Kauneus ja Terveys - lehdessä, Jadessa ja Avussa. Aarnipuro on aikuisten lasten äiti, pitkän linjan puoliso ja kahden cairnterrierin palvelija.

CrimeTimellä julkaistu kirja: Maakellarin salaisuus (2017)
Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista