Tarjous

Rakkaudella pantua – Kotioluen uusi tuleminen (Mika Laitinen, Maria Markus)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 22,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 04/2016
  • Kirjailija : Maria Markus, Mika Laitinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522912329
  • Sivuja : 200
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kotioluen valmistaminen on nouseva trendi niin maailmalla kuin Suomessakin. 2000-luvulla ei enää olla halvan alkoholin perässä, vaan tavoitteena on hieno ja persoonallinen juoma.

Ylellistä barley winea, aromaattista India pale alea, raikasta saisonia tai mukavasti puraisevaa brittibitteriä – vain mielikuvitus on rajana! Kotiolut on parhaimmillaan huipputason kulinaarinen elämys ja mikä parasta, sen valmistaminen aidoista maltaista onnistuu kaikilta. Pienellä hifistelyllä makuelämyksiä voi kehittää ja tuunata loputtomasti.

Rakkaudella pantua – kotioluen uusi tuleminen opastaa rennolla otteella kotiolutharrastuksen alkuun ja inspiroi jo harrastuksessaan pidemmälle ehtineitä. Kirja viihdyttää myös niitä oluen ystäviä, jotka eivät varsinaisesti haaveile harrastuksesta kuumien kattiloiden parissa, sillä perehtymällä oluenpanoprosessiin oluen nauttimiseenkin löytyy uusia vivahteita.

Kirjassa annetaan vinkkejä myös oluen ja ruoan yhdistämiseen sekä tutustutaan kotiolutharrastajiin Suomessa ja ulkomailla. Osalle harrastajista oluesta on sittemmin tullut ura, toiset jatkavat intohimonsa toteuttamista rakkaana harrastuksena.

Opastajana toimii yli 200 kotiolutkeittoa 17 vuoden aikana tehnyt Maltainen.fi-sivuston isäntä Mika Laitinen. Tarinaa kuljettaa Suomen ensimmäinen The British Beer Academysta olutsommelieriksi valmistunut toimittaja Maria Markus. Kuvista vastaa oluen perässä matkustava ammattikuvaaja Jyrki Vesa.

>> Kuuntele Radio Rockin haastattelu 27.6.2016

>> Kuuntele Radio Jyväskylän haastattelu 12.4.2016

>> Kuuntele Radio Kompassin haastattelu 14.4.2016

Arvostelut

>> Kuuntele Radio Rockin haastattelu 27.6.2016

"Pariinkin otteeseen tuli mieleen, että olisipa tämä kirja ollut käsillä silloin, kun ensimmäistä kertaa itse kotipanemista yritti." Vihreä Lanka 16.6.2016, Sammeli Heikkinen

"Teoksen suurin valtti on se, että se on suomeksi kirjoitettu. Kotiolutkirjojahan maailmalta löytyy, mutta tämä on pitkään aikaan ensimmäinen suomeksi kirjoitettu HYVÄ kotiolutkirja."
Reittausblogi

"Rakkaudella pantua on hieno kirja. Se valaa uutta intoa reseptin suunnitteluun.. Uskon että se myös antaa paljon uutta tietoa seestyneillemikin panijoille." Nousu.net

"Kirja viihdyttää myös niitä oluen ystäviä, jotka eivät haaveile harrastuksesta kuumien kattiloiden parissa, sillä perehtymällä oluenpanoprosessiin oluen nauttimiseenkin löytyy uusia vivahteita." Aamuset 20.4.2016, Henriikka Fingerborg


Kirjailija

Maria Markus

Mika Laitinen

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista