Tarjous

Rakas puolivilli puutarha – Kesähetkiä ja kukkakuumetta (Linda Peltola)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 22,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2016
  • Kirjailija : Linda Peltola
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522912213
  • Sivuja : 144
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kesä on kotipuutarhurin kulta-aikaa!

Sydämessä kukkivat unelmat kasvavat kasvamistaan mutta niin myös ilo ja nautinto oman puutarhan hoitamisesta ja suunnittelusta. Pihaelämykset odottavat poimijaansa syreenien, ruusujen ja pionien tuoksujen johdattelemana.

Lindan uusi kirja on tiivis paketti perustietoa rakkaimmista ja näyttävimmistä koristekasveistamme sekä monipuolinen kokoelma ytimekkäitä vinkkejä siitä, kuinka saat kesäpuutarhasi kukoistamaan entistä ihanammin. Kirjassa perehdytään perennojen ja ruusujen lisäksi niin suorakylvettävien kesäkukkien kuin kaksivuotisten kasvien kirjoon, kesällä kukkiviin sipuli- ja mukulakasveihin, varjopaikan valintoihin sekä pohditaan kuinka suomalaiset luonnonkasvit voisivat sulautua osaksi kaunista puutarhaa. Lukija näkee myös ennen- ja jälkeen-kuvin kuinka yksi pihan alue muuntuu ihanan salaperäiseksi kuunliljakujaksi.

Kirjan vinkeistä saat inspiraatiota keskikesän pihajuhliin, edullisiin ruukkuistutuksiin tai vaikkapa oman miniatyyripuutarhan perustamiseen.

Linda Peltola on eritoten keijuistaan tunnettu killinkoskelainen taiteilija, puutarhakolumnisti ja -blogisti, joka rakastaa kuvata puutarhaelämää aistikkaasti ja värikkäästi sanoin ja kuvin.

"Suosittelen kirjaa lämpimästi kaikille puutarhaharrastajille." Pihakuiskaajanpuutarha-blogi 

Arvostelut

"Kirja on tarkkaan mietitty kokonaisuus, jonka sisällysluettelo kauniine teksteineen ja hurmaavat kuvat toivat kesän räntäsateen keskelle. Poimin kuviini muutamia itseäni erityisesti koskettaneita kohtia. Tietoa ja kauniita kuvia erilaisista kukista on runsaasti. Kirjaa lukiessa nautin erityisen paljon visuaalisesti loppuun hiotusta matkasta puutarhan eri kolkkiin." Villa Iiris -blogi

"Linda Peltolan Rakas puolivilli puutarha. Kesähetkiä ja kukkakuumetta (Docendo 2016) on juuri sellainen kuvaus puutarhasta, jota olen kaivannut: Puutarhahullun maagista unelmaa! Etenkin kun kokemusta isosta puutarahasta on jo yli kolmeltakymmeneltä vuodelta, katson, että nyt on aika nauttia lumosta. Puolivillin puutarhan teksti ja kuvat ovat Linda Peltolan. Kuvat ovat täydellisen houkuttavia ja teksti juoksee kukkien väleissä kuin kevätpuro. Löysin paljon kukkia, joista en ollut kuullutkaan tai rakkaita kukkia väreissä, joissa en tiennyt niitä olevan olemassakaan." Leena Lumi -blogi

"Puutarhan ystäville suosittelen todellakin tätä kirjaa lämpimästi." Ketunkololla-blogi

"Meidän puutarhanhoidosta ei tule yhtään mitään, joten nautin suunnattomasti toisten puutarhoista. Yksi ihana puutarha on Linda Peltolalla, joka on julkaissut uuden kirjan nimeltään Rakas puolivilli puutarha - kesähetkiä ja kukkakuumetta." Blondi ja rintamamiestalo -blogi

"Lindan julkaisu on aivan todellakin kaikkea, mistä unelmoin." Villa Sininen -blogi


 

Kirjailija

Linda Peltola

Linda Peltola on eritoten keijuistaan tunnettu killinkoskelainen taiteilija, puutarhakolumnisti ja -blogisti, joka rakastaa kuvata puutarhaelämää aistikkaasti ja värikkäästi sanoin ja kuvin. Pöheiköstä tuli puutarha, kun Lindan oman talovanhuksen haasteellinen, metsäinen pihapiiri IV-vyöhykkeellä on pikkuhiljaa vuosien saatossa muuttunut suloiseksi kevätpuutarhaksi.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Mansikkapaikka – Kauneimmat kesäiset piilopaikat (Ilona Pietiläinen)

Mansikkapaikka – Kauneimmat kesäiset piilopaikat (Ilona Pietiläinen)

Normaalihinta: 29,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

Emman makeat piirakat (Emma Iivanainen)

Emman makeat piirakat (Emma Iivanainen)

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

Kodin sisustussuunnittelun käsikirja (Katja Lahti, Minna Sukuvaara)

Kodin sisustussuunnittelun käsikirja (Katja Lahti, Minna Sukuvaara)

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 19,90 €