Tarjous

Raha tai henki (Pekka Puska)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 09/2014
  • Kirjailija : Pekka Puska
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522910882
  • Sivuja : 181
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Terveys on meille kaikille tärkeä. Useimmat meistä sairastuvat jossakin elämän vaiheessa kansantautiin, jotka ovat pitkälle riippuvaisia elintavoistamme.

Terveelliset muutokset elintavoissa ovat tuoneet suomalaisille runsaasti lisää terveitä elinvuosia. Muutosten jatkuessa ne siirtäisivät edelleen sairastumistamme yhä myöhäisempään ikään.

Pekka Puskalla on vuosikymmenten kokemus terveyden edistämisestä. Pohjois-Karjalasta hänen tiensä on johtanut kansainvälisiin tehtäviin WHO:ssa ja eri puolilla maailmaa, jossa elintapasairauksien torjunta on yhä enemmän terveystyön kärkenä.

Puska kuvaa kirjassa havainnollisin esimerkein nykyajan kansanterveystyön kehitystä Pohjois-Karjalasta globaalille tasolle. Hän pohtii omien kokemusten pohjalta keskeisiä haasteita niin kansalaisten kuin kansanterveyden  kannalta. Voittaako raha terveyden vai voidaanko hyvä kansanterveydellinen ja taloudellinen kehitys yhdistää?

Puska käsittelee myös yksilön ja yhteiskunnan vastuun rajoja sekä median roolia. Mitä on saatu aikaan valistuksella ja mitä lainsäädännöllä? Ja ennen kaikkea Puska pohtii, millä edellytyksillä myönteinen kehitys voi jatkua.

Kirja on tarkoitettu kaikille terveysasioista kiinnostuneille ja erityisesti terveyden edistämisen kanssa toimiville.

>>  Katso MTV3:n haastattelu

>> Yle Uutiset

>> Suomenmaa

>> ET-lehti

Arvostelut

"Kirjan pitäisi kuulua jokaisen terveydenhuoltoalan ihmisen peruskoulutukseen. Sen sanoman olisi syytä levitä laajasti yhteiskuntaan – peruspääomaksi myös jokaiselle kansanedustajalle". -"maalaislääkäri" Tapani Kiminkinen

Kirjailija

Pekka Puska

Lisämateriaali

Kommentit