Puuveneen kunnostaminen (Pekka Taskinen)

Saatavuus: Loppu varastosta

14,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 02/2015
  • Kirjailija : Pekka Taskinen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911155
  • Sivuja : 26,90
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Puuveneen kunnostaminen on tarina pienehkön puuveneen korjaamisesta. Tarina alkaa veneen kunnon arvioimisella ja korjaussuunnitelman laatimisella ja jatkuu yksittäisten korjaustapausten kuvaamisella. Kirja esittelee puuveneen kunnostamisen periaatteita ja tekniikoita erilaisten rakenteellisten vikojen ja veneelle tapahtuneiden vaurioiden korjaamisessa.

Kirjassa kuvatut korjaukset ovat yksittäisiä tapauksia, mutta korjaustekniikat ovat sovellettavissa myös suurempien puuveneiden korjauksiin. Kirja soveltuu kaikille puuveneiden ystäville ja omistajille, jotka korjaamalla haluavat pidentää veneidensä käyttöikää.

Pekka Taskinen on opettaja ja blogisti, joka harrastaa vakavasti puuveneenrakennusta ja kirjoittaa tarinoita, joita olisi itse halunnut lukea harrastuksensa alkuvaiheessa.

www.puuvenementori.fi

Arvostelut

"Kirja esittelee puuveneen kunnostamisen periaatteita ja tekniikoita erilaisten rakenteellisten vikojen ja veneelle tapahtuneiden vaurioiden korjaamisessa. Vaikka kirjassa esitellyt tapaukset ovat yksittäistapauksia, niin tekniikat ovat sovellettavissa myös suurempien puuveneiden korjauksiin." Venemestari 6/2015 

"Puuveneen kunnostaminen on ennen kaikkea perusteellinen raportti ja käsikirja siitä, miten jo huonoon kuntoon päässyt vene korjataan.. Pikkutarkkuus onkin kirjan vahvinta antia. Mikään korjaus ei jää epäselväksi ja kokemuksista nousseet vinkit antavat hyvän käsityksen helpoimmasta korjaustavasta. Puuveneen kunnostaminen on kuin talutettu opastus soutuveneen remontiin; tämän helpommiksi eivät ohjeet voi tulla. Harmittamaan jää oikeastaan vain se, ettei minulla ole korjattavaa puuvenettä." Venelehti.fi

 

Kirjailija

Pekka Taskinen

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista