Tarjous

Puhutaan Natosta (Markku Salomaa)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 02/2015
  • Kirjailija : Markku Salomaa
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911292
  • Sivuja : 260
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Natosta käyty keskustelu Suomessa on edennyt kuin narulla työntäen. Asia on leimattu epäajankohtaiseksi. Asiallisia puheenvuoroja on väheksytty ja vääristelty.

Tässä kirjassa puhutaan Natosta, alkaen historiasta, rakenteista, päätöksenteosta ja käsitteistä. Kirjassa käsitellään esimerkein Naton operaatioita ja sen kehitystä viimeisimpien kriisien perustalta. Salomaa ottaa suorasukaisesti ja perustellusti kantaa käytyyn Natokeskusteluun ja liputtaa Suomen sotilaallisen liittoutumisen puolesta.

Markku Salomaa kaataa myyttejä, kuten vanhojen vasemmistolaisten uskomuksen siitä, että Nato olisikin se varsinainen uhka ja että Suomen etujen mukaista olisi toimia Kremliä myötäillen. Salomaa kumoaa käsityksen, että Suomella olisi automaattinen Nato-optio tai että olisimme yksin kyvykkäitä puolustautumaan Venäjää vastaan.

Kirja on tarkoitettu kaikille Suomen turvallisuudesta kiinnostuneille kansalaisille.

-> Katso MTV Huomenta Suomen haastattelu 5.2.2015 

Arvostelut

"Salomaalta on julkaistu tänään kirja Puhutaan Natosta, jossa Salomaa käsittelee myös suomalaista turvallisuuspolitiikkaa ja Venäjää."  Keskisuomalainen 

"Salomaan teos on välttämätön tietokirja kaikille niille yhteiskuntamme vaikuttajille ja tapahtumien seuraajille, joita huolestuttaa viime kuukausien tapahtumat Ukrainassa mukaan lukien Ukrainasta Venäjään liitetyllä Krimin niemimaalla.. Salomaa tarjoaa perusaineksia asialliselle keskustelulle, koska ilman informoituneita kansalaisia, ei turvallisuuspoliittisessa keskustelussa päästä eteenpäin, vaan ”keskustelu” ohjautuu harjoitetun politiikan kiittelyksi." Alpo Rusi 5.2.2015

MTV Huomenta Suomen haastattelu 5.2.2015 

- Uusi Suomi

Kirjailija

Markku Salomaa

Euroopan sotahistorian dosentti (VTT), tietokirjailija ja historioitsija Markku Salomaa on toiminut tutkijana mm. Suomen Akatemiassa.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista