Tarjous

Pauli Hanhiniemi - Kerran elettyä (Pauli Hanhiniemi)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 26,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 10/2016
  • Kirjailija : Pauli Hanhiniemi
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522912725
  • Sivuja : 220
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Pauli Hanhiniemi muistelee kerran elettyjä tuokioita lapsuudestaan, nuoruudestaan ja aikuisuudestaan. Kolmannesta naisesta, Perunateatteristaan ja vaikkapa Hehkumosta tuttu lauluntekijä kaihoaa elettyjä hetkiä, näkee, hyväksyy oman ja matkatovereittensa hilpeän keskenkasvuisuuden.

Kerran elettyä on mainio nippu katkelmia rakastetun laulajan ja biisinikkarin matkalta. Aikalaistarinoita Suomesta ja maailmalta. Kirjaa värittää Jiri Halttusen näyttävä kuvitus.

”…Sovimme tuona harmaana lauantai-iltana, minä Lapuan Latosaaren tanssipaikan pihassa, koleassa bussissa konekopan päällä istuen ja Leena lankapuhelimessa Ähtärin mökillään, että laulaisin Leenan hautajaisissa. Hän ei kertonut sairaudestaan, mutta kärtti minulta lupausta hoitaa homma. Lupasin, mutta en koskaan lunastanut lupaustani, sillä vuosia myöhemmin sain yht’äkkiä kuulla, että Leena oli kuollut ja hautajaiset jo pidetty.

Löysin aikanaan Leenan haudan kauniisti männyn katveesta Alavuden hautausmaalla. Olin jo iso poika ja aloin ymmärtää, elämän jatkossa olevan paljolti luopumista...”

Uutisointia kirjasta:
- Iltasanomat
- Helsingin Sanomat

- Iltalehti
- MTV

Kirjailija

Pauli Hanhiniemi

Pauli Aatos Hanhiniemi (1964) on suomalainen muusikko, säveltäjä ja sanoittaja. Hän tuli tunnetuksi Kolmas Nainen -yhtyeen laulusolistina vuosina 1986–1994. Myöhemmin hän toimi yhtyeessä Pauli Hanhiniemen Perunateatteri (1995–2004) sekä kansanmusiikkia soittavassa yhtyeessä Hehkumo (2006–2009). Kolmas Nainen palasi tauolta vuonna 2009. Hanhiniemi on tehnyt tekstejä myös muille yhtyeille ja artisteille.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Baarien mies - 30 vuotisjuhlapainos (M.A. Numminen)

Baarien mies - 30 vuotisjuhlapainos (M.A. Numminen)

Normaalihinta: 21,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

Kummeli – Erittäin hyvin sanottu (Tuomas Marjamäki)

Kummeli – Erittäin hyvin sanottu (Tuomas Marjamäki)

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

Pate Ikurista (Pauli Mustajärvi)

Pate Ikurista (Pauli Mustajärvi)

Normaalihinta: 26,90 €

Tarjoushinta 9,90 €