Tarjous

Pallogrillauksen lyhyt oppimäärä (Anna-Liisa Nikus, Santeri Vuosara, Ville Pirinen)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 14,90 €

Tarjoushinta 4,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Kesän hulvattomin ruokakirja pureutuu pallogrillauksen jaloon taitoon maustettuna reilulla hyppysellisellä huumoria ja rokkenrollia.
Chef Santeri on lyönyt hynttyyt yhteen sarjakuvataiteilija Ville Pirisen ja valokuvaaja Anna-Liisa Nikuksen kanssa ja tuloksena on viihdyttävän opettava perusteos hienosta kesäharrasteesta, ensimmäinen suomalainen valo- ja sarjakuvakeittokirja.

Hiiligrillaaminen edustaa slow foodia tässä ajassa. Siitä nautitaan, kun on aikaa ja halua palata isojen makujen äärelle. Chef Santeri opastaa kädestä pitäen niin grillin, hiilien kuin parhaiden raaka-aineidenkin valinnassa ja oikeaoppisessa käytössä, kieli poskessa, mutta ehdottoman tosissaan.

Kirjan puolensataa ruokaohjetta käyvät kattavasti läpi kesäisiä liha-, kana-, kala- sekä kasvisherkkuja, helppoja ja herkullisia lisukkeita tai jälkiruokia unohtamatta. Ohjeet ovat helposti lähestyttäviä, selkeitä perusjuttuja, tinkimättömästi ja yksinkertaisesti hyvää! Kirja tarjoaa ahaa-elämyksia niin paatuneille grillin päivettämille äijille kuin pallogrillauksen aloittelijoillekin.

Chef  Santeri Vuosara on gastronomian sekatyömieheksi itseään tituleeraava tamperelainen kokki, illallis- palveluyrittäjä ja ruokakirjailija. Santerin edellinen kirja Rakkaat juurekset on läpileikkaus parhaista suomalaisen maan antimista.

Ville Pirinen on palkittu sarjakuvapiirtäjä, kuvittaja ja muusikko.

Anna-Liisa Nikus on tamperelainen valokuvaaja, jonka kolmas keittokirja tämä teos on.

Kirjailija

Anna-Liisa Nikus

Tamperelainen muoto- ja mainoskuvaaja Anna-Liisa Nikus (s. 1978) on toiminut alalla vuodesta 2005, ja on tänä aikana ikuistanut kuviinsa ihmisten elämän eri vaiheita ja tunteita, tuotteita ja ruokia (ja joskus jopa mustaamakkaraa). Kilpailuissakin menestynyt Anna-Liisa viihtyy alati muuttuvalla alalla ja nauttii sen monimuotoisuudesta. www.studioannaliisanikus.fi

Lue lisää

Santeri Vuosara

Chef Santeri alias Santeri Vuosara on tamperelainen gastronomian sekatyömieheksi itseään tituleeraava kokki ja illallispalveluyrittäjä. Hänet tunnetaan mm. hämäläistä perinneruokaa rohkeasti uudistaneesta Uusi Mustamakkara -kirjasta, joka poiki tekijälleen Vuoden tamperelainen -ehdokkuuden.

Lue lisää

Ville Pirinen

Kommentit