Tarjous

Open somekirja – sosiaalisen median oppimisympäristöt ja menetelmät (Harto Pönkä)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 34,90 €

Tarjoushinta 24,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2017
  • Kirjailija : Harto Pönkä
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522912237
  • Sivuja : 240
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Sosiaalinen media on löytänyt tiensä kouluihin: ensiksi oppijoiden ja somesta innostuneiden opettajien toimesta ja viimein uusien opetussuunnitelmien myötä. Sosiaalinen media tuo opetukseen uusia ympäristöjä, välineitä ja oppimissisältöjä. Niiden mukana tulee myös uusia haasteita.

- Mitä uusi opetussuunnitelma vaatii sosiaalisen median käytöltä opetuksessa?
- Mitä pelisääntöjä tarvitaan ja miten niitä luodaan?
- Mitä sosiaalisen median taitoja tulisi opettaa?
- Miten somepalveluita hyödynnetään oppimisympäristönä?
- Millaisia opetusmenetelmiä somessa voidaan käyttää?

Jo varhain monet opettajat huomasivat sosiaalisen median mahdollisuudet. Open somekirjassa haastatellaan useita somen opetuskäytön pioneereja. Nykyisin some on osa kenen tahansa opettajan työkalupakkia. Kirjassa opastetaan selvät askeleet sosiaalisen median opetuskäyttöön. Pidemmälle ehtineet löytävät vinkkejä opetuksen kehittämiseen mm. pedagogisten mallien ja opetuksen skriptaamisen avulla.

Sosiaalinen media ei ole enää vain välinetaito, vaan tärkeää niin kansalais-, oppimis- kuin työelämätaitona. Kirja kannustaa opettajia tutustumaan sosiaaliseen mediaan ja opettamaan sitä. Kirja käsittelee sosiaalisen median opetusta ja opetuskäyttöä niin käytännön kuin teorian näkökulmista. Lisäksi käydään läpi mm. tekijänoikeuksien ja tietosuojan perusteet.

Harto Pönkä (KM) työskentelee sosiaalisen median kouluttajana ja ohjelmistoyrittäjänä Innowisessa. Hänen taustansa on koulutusteknologian parista Oulun yliopistosta, johon hän myös valmistelee väitöskirjaansa. Pöngältä on aiemmmin julkaistu Sosiaalisen median käsikirja vuonna 2014.

Kirjailija

Harto Pönkä

Harto Pönkä (KM) toimii sosiaalisen median asiantuntijana sekä johtaa perustamaansa Innowise-yritystä. Yrittäjänä hän on työskennellyt digitaalisen median parissa vuodesta 2001 lähtien. Sosiaalisen median käyttöä Harto on kouluttanut vuodesta 2008 alkaen. Viime vuosina hän on osallistunut yrityksessään mm. Purot.net-wikipalvelun perustamiseen ja kehittämiseen. Vuosina 2007-2010 hän toimi lisäksi Oulun yliopistossa tutkien ja opettaen koulutusteknologiaa sekä sosiaalisen median käyttöä oppimisen tukena. Hän myös valmistelee väitöskirjatutkimusta, jonka aiheena on innovaatioiden jalostaminen ja ohjaaminen verkossa. Harton laajempi esittely löytyy blogista: http://harto.wordpress.com/esittely/

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Sosiaalisen median käsikirja (Harto Pönkä)

Sosiaalisen median käsikirja (Harto Pönkä)

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

Viesti ja vaikuta – Käsikirja presentaatioiden pitäjille (Outi Lammi)

Viesti ja vaikuta – Käsikirja presentaatioiden pitäjille (Outi Lammi)

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 19,90 €