Lataa ilmainen näyteluku (pdf) syöttämällä sähköpostiosoitteesi alla olevaan laatikkoon ja paina Tilaa-nappia. Klikkaa ilmestyvää latauslinkkiä.
Jos olet jo uutiskirjeen tilaaja, voit syöttää saman sähköpostin.


Mitä tulevaisuuden asiakas haluaa

Mitkä ovat kulutuksen vaikuttavimmat trendit nyt ja tulevaisuuden Suomessa? Mitä löytyy tulevaisuuden kuluttajan ostoskorista ja mitä kuluttajat toivovat tulevaisuudelta? Futuristi Elina Hiltusen kirja avaa nykykuluttamisen ilmiöitä ja käy läpi kuluttamisen tulevaa muutosta.

Kirja esittelee yli 15 kuluttajatrendiä, kuten esimerkiksi lemmikkieläinten kasvavan suosion, ulkoisen minäkuvan täydellisyyden tavoittelun, somesankareiden syntymisen ja luksuksen arkipäiväistymisen. Kirjassa analysoidaan esimerkkejä siitä, miten kutakin muutosta on käytetty onnistuneesti hyväksi yritystoiminnassa meillä ja maailmalla, sekä käydään läpi heikkoja signaaleja muutoksesta.


Saat jatkossa Kirjakauppa.com-verkkokirjakaupan uutiskirjeen.

Näyteluku on kirjasta Mitä tulevaisuuden asiakas haluaa - trendit ja ilmiöt (Elina Hiltunen) (Docendo 2017). >> Tilaa kirja tarjoushintaan 29,90 €


Jokanaisen terveyskirja

Jokanaisen terveyskirja on suomalaisten lääkäreiden kirjoittama kirja kaikille suomalaisille naisille, jotka ovat kiinnostuneita omasta terveydestään. Nykynaiselle ei riitä tieto sairauksista sekä niiden ehkäisemisestä ja hoitamisesta tavanomaisin keinoin. Tässä kirjassa puhutaankin myös terveellisen ruokavalion merkityksestä sekä liikunnan ja lihasvoimaharjoittelun vaikutuksista terveyden ylläpitäjinä.


Saat jatkossa Kirjakauppa.com-verkkokirjakaupan uutiskirjeen.

Luku on kirjasta Jokanaisen terveyskirja (Docendo 2017).   >> Tilaa kirja tarjoushintaan 24,90 €Biteistä Bisnestä

Käsikirjan tavoitteena on tarjota lukijalleen rautaisannos digitaalisen liiketoiminnan johtamisen käytäntöjä ja ajatusmalleja, joiden avulla yritys voi proaktiivisesti johtaa toimintaansa kohti digitaalista edelläkävijyyttä, joka kestää kansainvälisen kilpailun tuoman paineen.

Saat jatkossa Kirjakauppa.com-verkkokirjakaupan uutiskirjeen.

Luku on kirjasta Biteistä Bisnestä (Docendo 2016).   >> Tilaa kirja tarjoushintaan 23,90 €