Tarjous

Näin vaikutat – Vaikuttamisen psykologia arjessa ja työssä (Eevastiina Gjerstad)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 11/2015
  • Kirjailija : Eevastiina Gjerstad
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911636
  • Sivuja : 350
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Vaikuttaminen tarkoittaa uusien uskomusten, asenteiden tai käyttäytymisen luomista tai jo olemassa olevien uskomusten, asenteiden ja toimintatapoihin muokkaamista. Vaikuttaa ei voi pakolla vaan suostuttelun, vaikutusvallan tai manipulaation kautta.

Miksi Pekka Haaviston presidenttikampanja onnistui koskettamaan niin monia? Miksi Pekka Himasen kohuprojekti suistui epäeettiseksi vaikuttamiseksi? Miten voit lisätä hyvällä tavalla vaikutusvaltaasi työssä ja kotona?

Eevastiina Gjerstadin kirja on ensimmäinen suomalainen laaja-alaisesti vaikuttamista käsittelevä teos. Teos toimii käyttö- ja tieto-oppaana kaikille vaikuttamisen periaatteista kiinnostuneille. Erityistä hyötyä siitä on työelämässä sekä arjen vaikuttamistilanteissa.

Gjerstad käsittelee vaikuttamisen psykologisia periaatteita, vaikuttamisviestintää, vaikuttamistutkimuksia ja ennen kaikkea käytännön ilmiöitä vaikuttamisen näkökulmasta käsin. Helppolukuisuudestaan huolimatta kirja pohjautuu vankkaan tutkimustietoon.

Kirjassa on arkeen, erityisesti työelämään liittyviä testikysymyksiä, joiden avulla voit testata vaikuttamistaitojasi ja oppia soveltamaan vaikuttamistietoa käytäntöön. Tämä kirja auttaa sinua huomaamaan, miten helppoa vaikuttamisen periaatteiden soveltaminen käytäntöön voi olla.

Kasvatustieteen tohtori, teologian maisteri Eevastiina Gjerstad on valta- ja vaikuttamiskysymyksiin erikoistunut kouluttaja, joka toimii omassa Gloriosus -yrityksessään.

Kirjailija

Eevastiina Gjerstad

Kasvatustieteen tohtori, teologian maisteri Eevastiina Gjerstad on valta- ja vaikuttamiskysymyksiin erikoistunut kouluttaja, joka toimii omassa Gloriosus -yrityksessään.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista