Tarjous

Miten valokuva toimii - näe, tulkitse ja opi mestarikuvaajilta

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 19,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 09/2012
  • Kirjailija : Michael Freeman
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789525912302
  • Sivuja : 192
  • Sidosasu : Nidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Kuvan merkitystä tiedonvälityksessä, mainonnassa ja taiteessa ei voi korostaa liikaa. Ja kun valokuvauksesta on viime vuosikymmeninä tullut yksi suosituimpia harrastuksia, voisi luulla, että meille opetettaisiin varhaisvuosista lähtien taitoa katsoa valokuvia – eräänlaista lukutaidon visuaalista vastinetta. Kaikkea muuta: tällaiselle taidolle ei ole edes keksitty omaa nimeä.

Tässä kirjassa Freeman tutkii huippukuvaajien töitä ja opettaa mistä elementeistä hyvä kuva syntyy. Huippunimet, kuten Romano Cagnoni, Robert Capa, Elliot Erwitt, Frederick Henry Evans, Lee Friedlander, Nan Goldin, Frans Lanting, Jacques Henri Lartique, Paul Outerbridge, Trent Parke, Sebastião Salgado, Cindy Sherman, Paul Strand ja Jeff Wall kertovat harrastajalle kirjan kuvien tasosta.

Paitsi oppaana valokuvan lukutaitoon kirja toimii myös huikeana läpileikkauksena modernin valokuvauksen mestareiden tuotantoon. Kirja on kolmas osa kansainvälistä menestystrilogiaa. Sen kaksi ensimmäistä osaa, Valokuvaamisen taito ja Parempia valokuvia, ovat myyneet Suomessakin useita painoksia.

Michael Freeman on maailmankuulu lontoolainen valokuvaaja, tietokirjailija ja luennoitsija. Hän on työskennellyt jo yli 25 vuotta erilaisissa kansainvälisissä kuvaustehtävissä muun muassa BBC:n toimeksiannosta. Michaelin erikoisalaa ovat eri kulttuureja esittelevät reportaasi- ja muotokuvat sekä arkkitehtuurikuvat. Hänen valokuvausaiheisia kirjojaan on myyty useille kielille käännettyinä jo yli miljoona kappaletta. www.michaelfreemanphoto.com

Kirjailija

Michael Freeman

Michael Freeman on maailmankuulu lontoolainen valokuvaaja, tietokirjailija ja luennoitsija. Hän on työskennellyt Smithsonian magazinen valokuvaajana jo 24 vuotta ja erilaisissa kansainvälisissä kuvaustehtävissä mm. Readers Digestin ja BBC:n toimeksiannosta. Hänen erikoisalaansa ovat eri kulttuureja esittelevät reportaasi- ja muotokuvat sekä arkkitehtuurikuvat – erityisesti itämaisen kulttuurin dokumentointi. Freemanin valokuva-saiheisia kirjoja on myyty useille kielille käännettynä jo yli miljoona kappaletta. www.michaelfreemanphoto.com

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit