Tarjous

Mika Nyyssölä – Giant Killerin tarina ja treeniopas (Mika Nyyssölä, Jouni Virtamo, Jouni Lehtonen)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 27,90 €

Tarjoushinta 22,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2017
  • Kirjailija : Jouni Virtamo , Mika Nyyssölä
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522913548
  • Sivuja : 200
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Mika Nyyssölä, 40, on Suomen tämän hetken valovoimaisin kehonrakentaja ja kymmenientuhansien nuorten treenaajien ykkösidoli.

Kirja kuvaa Mikan etenemisen nuoresta harrastevoimailijasta oman lajinsa kehonrakennuksen huipulle ja Arnold Classic Europe -kilpailun voittajaksi Madridissa syksyllä 2015. Mika kertoo eri kausien harjoittelusta, ruokavaliosta ja henkisestä taistelusta äärimmäisen rasittavien treenien ja kilpailuja kohti tiukentuvien dieettien puristuksessa.

Mika on Suomessa valtavan sosiaalisen median kautta ilmenevän fanituksen kohde: hänen videoillaan on parhaimmillaan yli satatuhatta katselijaa, ja hänen omilla verkkosivuillaan käy kuukausittain toistasataatuhatta yksittäistä vierailijaa.

Mika jakaa kirjassa omaan 25 vuoden treenikokemukseensa ja omiin harjoitusohjelmiinsa perustuvia ja seikkaperäisiä ohjeita harjoittelijoille, jotka kaipaavat selviä ohjeita oman harrastuksensa kehittämiseksi ja inspiraatioksi.

Mika on taitava ruoanlaittaja ja tunnettu siitä, että hän syö kisadieetilläkin itse hyvistä raaka-aineista tekemäänsä maittavaa ruokaa. Rasvaa poltettaessa ei ole tarpeen syödä pelkkää parsakaalia tai raejuustoa suoraan purkista, kuten monet asian ajattelevat. Mika kokkaa kirjassa näytteeksi joitakin ruokia ja antaa niihin myös reseptit, jotta lukijat voivat kokeilla niitä itse.

Teoksessa käsitellään myös lisäravinteita ja sitä, miten ne voivat auttaa urheilussa, kun ensin kaikki muut tekemisen ja edistymisen osa-alueet, harjoittelu, ravitsemus, lepo ja lihashuolto, ovat kunnossa.

Teos on erittäin inspiroiva, se on täynnä hienoja kuvia ja upeita muistumia Mikan pitkän kehonrakennusuran vaiheilta. Ennen kaikkea kirja kertoo matkasta, joka alkoi pikkupojan vilpittömästä innostuksesta ja päättyi valitun lajin kansainväliselle huipulle.

Youtube-kanava: Mika Nyyssölä - Bodybuilder
Instagram: @nyyssis
Facebook: Mika Nyyssölä Bodybuilder
Blogi: www.mikanyyssola.fi

Jouni Virtamo on toiminut kuntosalialan, kehonrakennuksen ja urheiluravitsemuksen erikoislehtien kustantajana, päätoimittajana ja toimittajana yli 30 vuotta. Kirjan upean ilmeen on tehnyt graafikko Jouni Lehtonen.

Kirjailija

Jouni Virtamo

Jouni Virtamo on kokenut liikunta-alan tietokirjailija.

Lue lisää

Mika Nyyssölä

Mika Nyyssölä, 40, on Suomen tämän hetken valovoimaisin kehonrakentaja ja kymmenientuhansien nuorten treenaajien ykkösidoli.Lue lisää

Kommentit