Mikä arvoksi antiikille, taiteelle ja vanhoille esineille? (Tuija Peltomaa, Christine Hansson, Erik Karlsson)

Saatavuus: Loppu varastosta

12,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Istutko tietämättäsi aarteiden keskellä? Mistä tiedät, onko vanha maalauksesi alkuperäinen? Miksi yksi lasimaljakko maksaa huutokaupassa satoja euroa ja toinen myydään kirpputorilla muutamalla kympillä? Mitä teet, jos saat perinnöksi esineitä, joista et tiedä mitään? Nyt saat asiantuntijoilta käytännön ohjeita antiikin ja taiteen ostamiseen, myymiseen ja arvioimiseen.

Tässä kirjassa vertailemme ja tutkimme niitä esineitä, joista usein kysytään. Annamme tietoa huonekaluista, tekstiileistä, keramiikasta, jalometalleista ja muista metalliesineistä, taiteesta, kirjoista, vintage-muodista ja koruista. Mitä ne maksavat? Ovatko ne arvokkaita? Mikä vaikuttaa niiden arvoon ja kysyntään? Mitä asiantuntija katsoo, kun hän arvioi antiikkia ja taidetta? Vinkkimme ovat käyttökelpoisia kaikille, jotka kiertelevät antiikkiliikkeissä ja -messuilla, huutokaupoissa ja kirpputoreilla tai ovat itse myymässä vanhoja esineitään.

Tämä kirja auttaa vertailemaan hintoja sekä liikkumaan antiikkiostoksilla Suomessa, Ruotsissa ja nettihuutokaupoissa. Mukana on myös tuhti tietopaketti alan harrastajille ja ammattilaisille: suomalaiset hopealeimat vuoteen 1960 saakka, kuvakooste Arabian rakastetuimmista lautasmalleista, tietoa grafiikan merkinnöistä, lista venäläisistä emigranttitaiteilijoista Suomessa, luettelot modernin lasin, keramiikan, huonekalujen ja valaisinten valmistajista ja suunnittelijoista sekä tietoa jalometalleista, timanteista ja suomalaisesta salonkimuodista.

Kirjailija

Tuija Peltomaa

Christine Hansson

Erik Karlsson

Kommentit