Miehiä ja menestystä (pokkari) (Tuija Lehtinen)

Saatavuus: Loppu varastosta

6,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 01/2017
  • Kirjailija : Tuija Lehtinen
  • Kustantaja : Otava
  • ISBN : 9789511307976
  • Sidosasu : Pokkari

Kuvaus

Lisätiedot

Kolme suosittua tarinaa vauhtimimmeistä laskemassa rakkauden mutkamäkeä.

Ruusunnuppu on kertomus kiinteistönvälittäjä Linda Leinosta, jonka hankalana tehtävänä on löytää ostajat ruusutarhan ympäröimän vaaleanpunaisen kivitalon asunnoille. Erityistä harmia tuottaa yläkerran huoneistoa asuttava Risto-Pekka...

Onnentyttö kertoo Noora Ahlgrenista, naistenlehden menestyvästä ja kauniista toimittajasta, joka tapaa työssään jatkuvasti julkkiksia. Ihastusta ja vihastusta herättävä talk show -juontaja Jarre saa myös Nooran tunteet pintaan.

Nooran tarina jatkuu romaanissa Maria. Naistenlehdentoimitukseen ilmestyy uusi komea päätoimittaja. Nooran ja miehen välille kehittyy muutakin kuin työsuhde - mutta onko hurmuri-Tomin rakkaus sittenkään sitä miltä näyttää?

Kirjailija

Tuija Lehtinen

Tuija Lehtinen (s. 1954) on syntyperäinen helsinkiläinen, mutta identiteetti on muokkautunut niin kouluaikojen Kuopiossa kuin opiskellessa Oulussa. Espoolainen hän on ollut jo neljännesvuosisadan.

Lehtinen sai luonnontieteen kandidaatin paperit Oulusta, mutta opintoja vastaavalla alalla hän ei ole toiminut koskaan. Lehtinen ajautui oululaisen lukemistolehtitalon avustajaksi ja koki kirjoittamisen omaksi alakseen. Esikoisromaani julkaistiin vuonna 1984. Lehtinen kirjoittaa sekä aikuisille että nuorille. Kertojan ääni on optimistinen, hän kuvaa nykytodellisuutta rennosti ja humoristisesti, mustaa huumoria unohtamatta. Lehtinen on kirjoittanut yhteensä reippaasti yli sata kirjaa, joista nuortenkirjoja on käännetty useille eri kielille. Niitä on myös palkittu nuortenkirjallisuuden valtionpalkinnolla sekä Plättä-, Topelius-, Laivakello- että Tirlittan-palkinnoilla.

Uusin aihepiiri on dekkari. Päähenkilö ex-poliisi Erja Repo on Lehtisen omaa ikäluokkaa, ja hänestä on ollut mahtava hypätä Erjan nahkoihin. Olla oma itse tavallaan, ei teini-ikäinen tyttö tai poika eikä rakkaussuhteita pohdiskeleva kolmekymppinen nainen. Erja on ehkä vähän töksähtelevä, mutta harmaiden aivosolujen toimivuutta ei kukaan voi kiistää. Erja ei etsi ongelmia, niitä vain lykätään ratkaistavaksi, ja näillä näkymin tekemistä riittää jatkossakin. Erjaan kannattaa tutustua!

CrimeTimellä julkaistut kirjat: Väärä vainaja (2016), Viesti menneisyydestä (ilmestyy syksyllä 2017)
Lue lisää

Kommentit