Tarjous

Makwan Amirkhani

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 26,90 €

Tarjoushinta 22,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 09/2017
  • Kirjailija : Mari Sainio
  • Kustantaja : Fitra
  • ISBN : 9789522913630
  • Sivuja : 176
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Makwan Amirkhani on Iranin kurdi, joka on saanut nimensä vuoren mukaan. Kovia kokenut perhe pakeni Iranista Irakiin, jossa he asuivat pienessä käsintehdyssä savimajassa. Amirkhanin perhe onnistui saamaan turvapaikan Vaasasta Makwanin ollessa 4-vuotias.

Nykyään Makwan on vapaaottelija ja kaikenikäisten esikuva, joka on noussut viimeisten vuosien aikana suomalaisten suureksi suosikiksi. Makwan on raivannut tiensä vapaaottelutähdeksi UFC:ssa. Seuraava UFC-ottelu hänellä on 18.3.2017 Lontoossa.

Kirja on täynnä tunteita: iloa, surua, hikeä, verta ja kyyneleitä. Makwan kertoo lapsuudestaan Iranissa, elämästään Suomessa, oman perheen tärkeydestä, kulissien takaisesta elämästä UFC-maailmassa sekä suhteestaan naisiin. ”Jos ihmiset joskus kokisivat edes muutaman sekunnin sellaista elämää, joka on oikeasti vaikeata, he kiittäisivät Jumalaa joka päivä siitä, että ovat syntyneet Suomeen. Suomessa kaikki on mahdollista."

Kirjan kirjoittaja Mari Sainio on tv:stä, radiosta ja valtamediasta tunnettu toimittaja. Liikunta, terveys, hyvinvointi, onnellisuus ja elämästä nauttiminen ovat teemoja, joista Mari on ollut kiinnostunut aina. Maria kiehtovat kovasti myös ihmisten elämäntarinat. Toimittamisen lisäksi hän työskentelee monipuolisesti liikunnan ja hyvinvoinnin saralla.

Kirjailija

Mari Sainio

Kommentit