Tarjous

Maa nimeltä Nuuksio

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 9,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 05/2013
  • Kirjailija : Mauri Leivo
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522910240
  • Sivuja : 144
  • Sidosasu : Kovakantinen, Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

NUUKSIO on laaja erämainen ylänköalue vain puolen tunnin ajomatkan päässä Helsingistä. Alueen sydämessä sijaitsee 50 neliökilometrin kokoinen kansallispuisto, jossa vierailee vuosittain lähes 200 000 ihmistä. Monipuolisen, osin koskemattoman luonnon ansiosta Nuuksiossa elää lukuisia uhanalaisia eläimiä ja kasveja.

Tämä kirja kertoo Nuuksion luonnosta, sen erityispiirteistä, tärkeimmistä elinympäristöistä ja mielenkiintoisimmista lajeista, mutta myöskin ihmisen asutushistoriasta ja toiminnasta alueella. Taidolla kirjoitettu teksti sekä sykähdyttävät valokuvat vievät lukijan unohtumattomalle matkalle ainutlaatuiseen eteläsuomalaiseen luontoon.


Mauri Leivo on porvoolainen valokuvaaja, kirjoittaja ja biologi. Hän on liikkunut, valokuvannut, opastanut ja tehnyt luontoselvityksiä Nuuksiossa 25 vuoden ajan. Häneltä on ilmestynyt aikaisemmin viisi valokuvateosta. Hänen kuviinsa voi tutustua osoitteessa www.maurileivo.fi.

Katso kirjan traileri Youtubesta

[youtube lUDxEpjls-I]

 

"Kirja on leppoisa tietopaketti ja hieno ylistys pääkaupunkiseudun luontohelmelle." Liikunnan ammattilainen, 5/2013

Kirjailija

Mauri Leivo

Mauri Leivo on porvoolainen valokuvaaja, kirjoittaja ja biologi. Hän on liikkunut, valokuvannut, opastanut ja tehnyt luontoselvityksiä Nuuksiossa 25 vuoden ajan. Häneltä on ilmestynyt aikaisemmin kahdeksan valokuvateosta. Hänen kuviinsa voi tutustua osoitteessa www.maurileivo.fi

www.maurileivo.fi

>> Mauri Leivo - Luontovalokuuja Nature Photographer Facebook-sivut

Lue lisää

Kommentit