Tarjous

Luontokuvaajan Suomi – Capturing Nature in Finland (Jussi Murtosaari)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 25,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 02/2015
  • Kirjailija : Jussi Murtosaari
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911186
  • Sivuja : 156
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Luontokuvaus on lintuharrastuksen ohella suosituin luontoharrastuksen muoto. Digikameroiden myötä valokuvauksesta on tullut kaikkien harrastus, ja useimmat kuvaavat luontoa. Aiemmin ero ammattilaisten ja harrastajien välillä oli melkoinen. Nykyään loisto-otokset ovat välineiden puolesta kaikkien ulottuvilla. Ja kaupallisten palveluiden myötä kohteet on entistä helpompi saavuttaa – Suomessa on lukuisia peto- tai lintukuvauskojujen vuokraukseen erikoistuneita yrityksiä, joista monilla on tarjolla myös erilaisia oheispalveluita: ruokailua, kuvausyön jälkeistä majoitusta jne.

Tämä kirja johdattaa lukijan Suomen luonnon erityispiirteisiin ja monipuolisuuteen luontokuvaajan näkökulmasta. Luontoa ammatikseen kuvaava Jussi Murtosaari opastaa kojuille ja muille kuvauspaikoille, joilla on otettu monet maailman hienoimmista luontokuvista. Samalla selviää paikoille parhaiten sovelias kuvauskalusto ja tarvittavat varusteet sekä tietysti otollisin ajankohta huippukuville.

Käytännöllisten ohjeiden lisäksi teoksesta löytyvät kaikkien kaupallisten kuvauspaikkojen yhteystiedot – jos vaikka lukijassa syntyisi kipinä päästä kokeilemaan omia kykyjään Suomen, Euroopan ja jopa maailman parhailla kuvauspaikoilla. Kirjassa on suomen- ja englanninkieliset tekstit.

"Pakko-ostos luontokuvausmatkaajalle" Kamera-lehti 3-4/2015, Minna Jerrman 

Arvostelut

"Murtosaaren kirja sopii kaikille, jotka valokuvaavat. Se on ehdoton apu aloitteleville, mutta kukaan kuvaaja ei ole niin oppinut, etteivät hyvät neuvot kelpaisi. Kirja sopii myös kaikille luontoihmisille. Kirjoittajan teksti on informatiivista ja erittäin sujuvaa. Luontokuvaajan Suomi -kirjaa voi suositella aivan kaikille: Murtosaaren kuvat ovat niin korkeatasoisia, että niitä katselee ilokseen." Ann-Mari Rannikko, Turun Sanomat 23.2.2015

"Kirjan arvoa lisää se, että kirjan tekstit ovat myös englanniksi. Kirja onkin erityisen mainio johdatus ulkomaalaisille valokuvaajille, joita kiinnostaa Suomen luonnon valokuvaaminen." Kirjavinkit.fi

Kirjailija

Jussi Murtosaari

Jussi Murtosaari on jyväskyläläinen ammattivalokuvaaja ja tuottelias tietokirjailija. Kuvauskohteista mieluisimpia ovat eläimet, erityisesti perhoset, linnut ja suurpedot. Kirjojen lisäksi Jussi tunnetaan tuhansista lehtiartikkeleistaan. Hän on myös pidetty kouluttaja.

Lue lisää

Lisämateriaali

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Luontokuvauksen käsikirja

Luontokuvauksen käsikirja

Normaalihinta: 39,90 €

Tarjoushinta 29,90 €