Loruja keväästä ja kesästä (Elina Kynsijärvi, Benjam Pöntinen)

Saatavuus: Loppu varastosta

9,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Elina Kynsijärven ja Benjam Pöntisen menestyksekäs eläinlorukirjojen sarja saa jälleen jatkoa. Nyt Maahengen kustantamana julkaistaan Loruja keväästä ja kesästä, jossa luonto ja sen asukit loistavat mainittujen vuodenaikojen väreissä. Lapsille Kynsijärven lorut ja Pöntisen kauniit luontokuvat ovat sekä viihdyttävää että opettavaista seurattavaa.

Loruja keväästä ja kesästä näyttää konkreettisesti, kuinka luonto hiljalleen muuntautuu talvesta kevääseen ja keväästä kesään. Kirjassa esitellään koko joukko eläimiä oravasta pohjanlepakkoon, räystäspääskystä lapinpöllöön ja telkänpojista myyrätanssia tanssivaan ketunpoikaan. Faunan lisäksi myös floora on mukana; pieni lukija voi kasvien kautta nähdä vuodenaikojen muutoksen leskenlehdessä tai ”voikukan höytyvissä”.

Kirjailija

Benjam Pöntinen

Benjam (Benga) Pöntinen on julkaissut lukuisia kirjoja ja pitänyt näyttelyitä kotiseutunsa Etelä-Pohjanmaan luonnosta, maisemista ja kulttuurista. Hän on menestynyt sekä kotimaisissa että kansainvälisissä valokuvakilpailuissa. Hänelle myönnettiin Suomen valokuvajärjestöjen keskusliiton Finnfoto-palkinto vuonna 2013 ja Valtion taiteilijaeläke vuonna 2017.

Lue lisää

Elina Kynsijärvi

Kommentit