Tarjous

Lintukuvauksen käsikirja

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 22,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Tieto-Finlandia-ehdokas 2011!


Lintukuvauksen käsikirja kiteyttää kolmen tunnetun ammattilintukuvaajan tietämyksen, osaamisen ja kokemuksen mukaansatempaavalla tavalla. Kirja avaa uusia näkökulmia ja vinkkejä kaikille luonto- ja erityisesti lintukuvauksesta kiinnostuneille.

Tämä käsikirja on myös vahvasti visuaalinen, sillä kuvilla on suuri rooli kirjassa. Kuvat ovat tekijöiden parhaimmistoa ja joukossa on runsaasti koti- ja ulkomaisissa kilpailuissa palkittuja kuvia.

LINTUKUVAUKSEN KÄSIKIRJAN pääpaino on niissä elementeissä, joista hyvä lintukuva koostuu, ja siinä,
miten hyviä lintukuvia otetaan.
• Lintukuvaajan kuvauskalusto
• Kuvaustekniikat: mm. valotus- ja tarkennustavat, liikkeen esilletuominen ja pysäyttäminen
• Maastotyöskentely: lintujen käyttäytyminen, kojut, lintujen houkuttelu
• Valon käyttö, sommittelu, rajaus
• Parhaat kuvauspaikat
• Kuvien esillepano ja myynti

Lintukuvaus on loistava harrastus, ja joillekin se voi myös olla ammatti. LINTUKUVAUKSEN KÄSIKIRJA auttaa aloittelevia kuvaajia pääsemään nopeammin ja tarkemmin jyvälle lintukuvauksen saloista ja tarjoaa kokeneillekin luontokuvaajille erikoisosaamista lintukuvauksen saralla.

Lue Kirjavinkkien arvio kirjasta. (15.6.2011)

Kirjailija

Bence Mate

Unkarilainen Bence Máté on nuori ja poikkeuksellisen lahjakas kuvaaja. Bencen luontokuvat ovat teknisesti virheettömiä, taiteellisia ja huumorilla höystettyjä.

Lue lisää

Jari Peltomäki

Jari Peltomäki on liminkalainen, kansainvälisesti tunnettu ammattiluontokuvaaja ja luontomatkailuyrittäjä. Hänen rakkautensa lintuihin syntyi jo koulupoikana Porissa. Myös Jari on monesti palkittu luontokuvakilpailuissa sekä kotimaassa että ulkomailla, ja viime vuosina hän on ollut mukana tuomaroimassa useita arvostettuja luontokuvakilpailuja.

Lue lisää

Markus Varesvuo

Markus Varesvuo on eurooppalaisen lintukuvauksen kärkinimiä – oman tunnistettavan tyylinsä luonut ammattiluontokuvaaja. Viimeisimpiä merkittäviä kilpailumenestyksiä ovat vuoden 2014 luontosarjan kakkossija World Press Photo -kilpailussa (maailman suurin ja arvostetuin lehtivalokuvakilpailu), päävoitto italialaisessa Oasis-luontovalokuvakilpailussa ja Linnut-sarjan voitto Vuoden luontokuvakilpailussa 2013. Markus on helsinkiläinen, mutta hänellä on asunto myös Utössä.

Lue lisää

Kommentit