Tarjous

Lintukuvaajien matkassa vol. 2 (Tomi Muukkonen, Markus Varesvuo, Arto Juvonen, Jari Peltomäki)

Saatavuus: Varastossa

Normaalihinta: 23,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

Kuvaus

Lisätiedot

Upea teos kokoaa yksiin kansiin Suomen ja myös maailman kärkeen kuuluvien lintukuvaajien tuoreita huippuosumia.

Kirja tarjoaa herkullista katsottavaa ja luettavaa luonnonystäville ja luontokuvauksen harrastajille. Mestarikuvaajat Markus Varesvuo, Arto Juvonen, Tomi Muukkonen ja Jari Peltomäki esittelevät parhaat kuvansa vuoden 2014 syksystä vuoden 2016 kesään ja kertovat niiden taustoista ja tunnelmista. Kuvien yhteydessä jaetaan myös paljon teknistä tietoa, mistä on iloa sekä aloitteleville että kokeneille luontokuvauksen harrastajille.

Kirjan taustalla on suosittu Lintukuva.fi-sivusto, jolla on tuhansia päivittäisiä kävijöitä ympäri maailman. Kirja esittelee paitsi sivuston parhaat kuvat myös vaihtoehtoisia otoksia, joita ei ole ennen julkisesti nähty.

Kirja on jatkoa vuonna 2014 ilmestyneelle suositulle Lintukuvaajien matkassa -kirjalle. Nyt kirjan sivukokoa on suurennettu, jotta upeat kuvat pääsevät entistä paremmin esille. Kirjan tekstit ovat myös englanniksi: loistava lahjakirja maamme rajojen ulkopuolellekin.

Kirjailija

Jari Peltomäki

Jari Peltomäki on liminkalainen, kansainvälisesti tunnettu ammattiluontokuvaaja ja luontomatkailuyrittäjä. Hänen rakkautensa lintuihin syntyi jo koulupoikana Porissa. Myös Jari on monesti palkittu luontokuvakilpailuissa sekä kotimaassa että ulkomailla, ja viime vuosina hän on ollut mukana tuomaroimassa useita arvostettuja luontokuvakilpailuja.

Lue lisää

Markus Varesvuo

Markus Varesvuo on eurooppalaisen lintukuvauksen kärkinimiä – oman tunnistettavan tyylinsä luonut ammattiluontokuvaaja. Viimeisimpiä merkittäviä kilpailumenestyksiä ovat vuoden 2014 luontosarjan kakkossija World Press Photo -kilpailussa (maailman suurin ja arvostetuin lehtivalokuvakilpailu), päävoitto italialaisessa Oasis-luontovalokuvakilpailussa ja Linnut-sarjan voitto Vuoden luontokuvakilpailussa 2013. Markus on helsinkiläinen, mutta hänellä on asunto myös Utössä.

Lue lisää

Arto Juvonen

Arto Juvonen kuvaa lähes yksinomaan kotiseudullaan Itä-Uudellamaalla; sekä mantereella että saaristossa. Loviisalaisen Arton lähes kaikki normaalilta päivätyöltä jäävä vapaa-aika kuluu lintukuvausten parissa. Kilpailuissa Arton suurin saavutus on Linnut-sarjan voitto Wildlife Photographer of the Year 2010 -kilpailussa.

Lue lisää

Tomi Muukkonen

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Lintukuvauksen käsikirja

Lintukuvauksen käsikirja

Normaalihinta: 22,90 €

Tarjoushinta 19,90 €

Metson suku – Suomen kanalinnut (Markus Varesvuo, Pertti Koskimies)

Metson suku – Suomen kanalinnut (Markus Varesvuo, Pertti Koskimies)

Normaalihinta: 27,90 €

Tarjoushinta 19,90 €