Tarjous

Laiturilla – Kesäkoteja rannikolla ja saaristossa (Johanna Lehtinen, Tanja Hakala)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 22,90 €

Tarjoushinta 14,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2015
  • Kirjailija : Johanna Lehtinen, Tanja Hakala
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911148
  • Sivuja : 144
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Laiturilla – kesäkoteja rannikolla ja saaristossa kutsuu mukaansa merellisen mielenkiintoisiin mökkiseikkailuihin.

Tämä kirja on inspiraation lähde omasta kesäidyllistä haaveileville. Sen avulla pääset pohtimaan, millainen kesäkoti sopisi omaan tyyliisi ja elämäntilanteeseesi. Kirja on myös oiva tietopaketti niille, joilla on jo oma mökki.

Ensimmäisiltä sivuilta lähtien pääset sukeltamaan mökkeilyn hurmokseen. Yksitoista erityylistä kesäkotia tarjoilee herkullisen kattauksen suomalaista mökkielämää. Sivut pulppuilevat houkuttelevia, kokeilemisen arvoisia vinkkejä muun muassa sisustussuunnittelijan ja arkkitehdin hyödyntämisestä, sisätilojen sisustamisesta sekä kesäkodin rakentamisesta saareen. Pääset tutustumaan saarimökkien sielunelämään ja mantereella sijaitseviin kaunottariin.

Tämä kirja on tehty kaikille haaveilijoille, joiden sydämestä kuuluu palanen rantamaisemille ja mökkeilylle. Johanna Lehtinen on porilainen sisustuskohteiden kuvaamiseen erikoistunut valokuvaaja, graafinen suunnittelija ja bloggaaja. Hän suunnittelee myös printtituotteita By Johanna Lehtinen Oy -nimellä.

Tanja Hakala on noormarkkulainen koti- ja sisustusjuttuihin erikoistunut toimittaja sekä bloggaaja. Hän toimii myös tuottajana ja juhlasuunnittelijana.

Arvostelut

"Paras mökkituliainen ikinä on Laiturilla! Kirja on todella upeasti asemoitu: Kuvien tempo on just oikea eli suhde kuvien, kollaasien ja yksittäisten pienkuvien tarjonnassa on lukijaystävällinen. Teksti liudentuu kuviin niin, että kumpikaan ei vie toiseltaan, vaan täydentää. Jokaisesta mökistä tarjotut pohjapiirustukset sopivat hämmästyttävän häiritsemättömästi kokonaisuuteen ja lopun tärkeät tietoiskut monista aiheista ovat todella kiinnostavat. Ne nostavat kirjan hyötysuhdetta, joten Laiturilla on kirja järjellä ja tunteella." Leena Lumi -kirjablogi

"Jos unelmoit mökistä merellisessä ympäristössä, tässä on kirja sinua varten."  Oma aika-lehti 7-8/2015

Kirjailija

Johanna Lehtinen

Johanna Lehtinen on porilainen sisustus- ja lifestylekohteiden kuvaamiseen erikoistunut valokuvaaja, graafinen suunnittelija, kirjailija ja bloggaaja. Hän suunnittelee myös printtituotteita By Johanna Lehtinen -nimellä. Johannan sydän pamppailee kesän, mökkeilyn ja haaveilun tahtiin.

Lue lisää

Tanja Hakala

Tanja Hakala on noormarkkulainen koti- ja sisustusjuttuihin sekä matka-artikkeleihin erikoistunut freelance-toimittaja ja kirjailija. Hän toimii myös tuottajana. Tanja rakastaa talvea, hetkessä elämistä, kaksostyttöjään ja siperianhuskyjaan niin, että sydän pakahtuu.

Lue lisää

Kommentit

Voisit mahdollisesti olla kiinnostunut seuraavista tuotteista

Kesäpesä – Avaa ovi kauniiseen kesään (Ilona Pietiläinen)

Kesäpesä – Avaa ovi kauniiseen kesään (Ilona Pietiläinen)

Normaalihinta: 24,90 €

Tarjoushinta 14,90 €