Tarjous

Laatua raportointiin Excelillä – Pivot, PowerPivot ja makrot (Sari Suominen, Jarkko Suominen)

Saatavuus: Loppu varastosta

Normaalihinta: 36,90 €

Tarjoushinta 29,90 €

  • Ilmestymisvuosi : 03/2015
  • Kirjailija : Sari Suominen, Jarkko Suominen
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522911254
  • Sivuja : 180
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Ensimmäinen suomenkielinen Excel-kirja raportoinnista.

Haluatko rakentaa toimivan ja ketterän raportoinnin? Haluatko tuottaa visuaalisia ja informatiivisia raportteja johdon päätöksenteon tueksi? Haluatko yllättää Excelin monipuolisilla raportointityökaluilla?

Tarjoamalla yrityksen käyttöön oikeaa tietoa, oikeassa muodossa, oikeille henkilöille ja oikein nopeasti pystyt vastaamaan liiketoiminnan jatkuviin muutoksiin. Raporttien ja dashboardien avulla voit kuvata laajoja kokonaisuuksia, löytää kehityssuuntia, havaita poikkeuksia ja tutkia asioiden välisiä syy- ja seuraussuhteita.

Kirja on tarkoitettu kehityshaluisille raportoijille. Kirjassa läpikäytyjen työkalujen avulla voit luoda datasta tietoa ja tiedosta älyä, jota tarvitaan päätöksentekoon ja kehittymiseen. Kirjan avulla pystyt tekemään Excelistä joustavan, ketterän, kustannustehokkaan ja dynaamisen raportointityökalun. Kirja sisältää runsaasti harjoituksia itsenäiseen opiskeluun. Kirjan harjoitukset ladattavana Lisämateriaali-välilehdeltä, tiedosto päivitetty 17.3.2015.

Kirjassa käsiteltyjä aiheita:
- Raportit ja dashboardit
- Raportointi Pivot-työkalulla
- Raportointi tietomallien avulla
- PowerPivot vaativampaan raportointiin
- Makroilla käytettävyyttä raportointiin

Kirjan ovat kirjoittaneet Sari Suominen ja Jarkko Suominen. Sari on yrittäjänä Powen Oy:ssa, joka on erikoistunut Excelin hyödyntämiseen tiedonhallinnassa ja raportoinnissa. Sari on erityisesti perehtynyt käyttäjänäkökulman kehittämiseen datan analysoinnissa ja raportoinnissa. Jarkko on Excel Business Intelligence -guru, jolla on kokemusta monipuolisista raportointiratkaisuista ja PowerPivot-tietomalleista. Jarkolla on taustalla monen vuoden kokemus palvelunhallinnasta ja ITIL-pohjaisten palveluprosessien kehittämisestä.

Arvostelut

"Voin rehellisesti suositella oheisen kirjan lukemista, jos käytät Exceliä työssäsi päivittäin tai viikoittain business raportointiin ja jaat dokumenttisi muiden kanssa. Muutamalla valikoidulla ohjeella säästän aikaa datan päivityksissä sekä pystyn tuottamaan informaatiota huomattavasti selkeämmin parantamalla Pivot taulukoiden ja graafien sekä dashboardien visuaalisuutta." Lähde: Samppa Ahmaniemi, Director, Roll Covers, Service Business Line at Valmet

Kirjailija

Sari Suominen

Sari Suominen on yrittäjänä Powen Oy:ssa, joka on erikoistunut Excelin hyödyntämiseen tiedonhallinnassa ja raportoinnissa. Sari on erityisesti perehtynyt käyttäjänäkökulman kehittämiseen datan analysoinnissa ja raportoinnissa. 

Lue lisää

Jarkko Suominen

Jarkko on Excel Business Intelligence -guru, jolla on kokemusta monipuolisista raportointiratkaisuista ja PowerPivot-tietomalleista. Jarkolla on taustalla monen vuoden kokemus palvelunhallinnasta ja ITIL-pohjaisten palveluprosessien kehittämisestä.

Lue lisää

Lisämateriaali

Lataa kirjaan liittyvät harjoitukset (päivitetty 17.3.2015):

Harjoitusmateriaalit (zip)

Kommentit