Kuumana kahviin – Kahviharrastajan käsikirja (Anette Moldvaer)

Saatavuus: Loppu varastosta

4,90 €
  • Ilmestymisvuosi : 10/2014
  • Kirjailija : Anette Moldvaer
  • Kustantaja : Docendo
  • ISBN : 9789522910738
  • Sivuja : 224
  • Sidosasu : Sidottu

Kuvaus

Lisätiedot

Suomalaiset ovat maailman kovimpia kahvinjuojia. Viime vuosina meilläkin kahvikulttuuri on monipuolistunut hämmästyttävällä vauhdilla, ja perinteinen suodatinkahvi on saanut rinnalleen baristan taikomia mitä mielikuvituksellisimpia kahvijuomia.

Tämä kirja sukeltaa syvälle ja laajalle kahviin. Kuumana kahviin opastaa kotibaristan herkullisen kahvijuoman valmistamiseen vaihe vaiheelta, esittelee tuotantoalueet ja lajikkeet havainnollisin kartoin, avaa paahtamisen salat sekä tarjoaa yli 100 kahvireseptiä jokaiseen makuun.

Norjalainen Anette Moldvaer on paahtanut baristojen maailmanmestaruuskisan voittaneen espresson kolmena peräkkäisenä vuotena ja voittanut maistajien maailmanmestaruuden vuonna 2007. Hän on ollut perustamassa Square Mile Coffee Roasters -paahtimoa Lontooseen, tuomaroi kahvialan kilpailuja ja kiertää maailmaa etsimässä niitä parhaita kahveja.

Arvostelut

"Kuumana kahviin on kahvista keskinkertaisesti tietävälle mielenkiintoista ja inspiroivaa luettavaa. Erilaisten kahvien aromit, sopivat makuparit, tekniikkavinkit ja keitintyypit käyttöohjeineen on esitelty havainnollisesti. Lattetaideohjeita tekisi heti mieli kokeilla. Ja hankkia suodatinkeittimen ja mokkapannun kaveriksi kunnon espressokeitin – kun vain keittiön tasoilla olisi tilaa."  Turun Sanomat 18.11.2014

Kirjailija

Anette Moldvaer

Kommentit